Diabetikern

Precis som alla andra

Sjukt omotiverad

Kategori: Allmänt

Jag är så trött på mörkret. Försöka hitta motivation till att skava runt på ridbanan i kylan med bara mörkret runt omkring som enda sällskap. Böää Det är tur att man har fina hästar. vad skulle jag göra utan dem?
Älskade djur. Jag är allmänt lite ur gängorna känns det som. Väntar på att det ska vända. Känner inte för att göra något alls. Jag får massor gjort men vart är glädjen i det? Imorgon är jag ledig så ska åka och shoppa julklappar. Har inga julkänslor över huvud taget. Vill bara ha allt överstökat. Men, men blir nog en bra jul det här.

Diabetes sucks!

Kategori: Allmänt

Ingen rolig tisdag alls. Ingen träning ingen ork. Dessutom har jag lyckats med att slarva bort laddaren till min CGM mätare. Bra jobbat pucko. Helt utslagen med mjölksyra i hela kroppen. Surt

En dag kvar...

Kategori: Allmänt

innan helg och jag vill verkligen ha ledigt. Sovmorgon. .. Rida i dagsljus. Bara softa. Det har blivit några långa dagar på jobbet men allt har flytit på bra. Inga större krusiduller. . Micha är frisk. Hovbölden satt väldigt bta om man kan uttrycka sig så och hon känns nu helt ren. Härligt. Nilmar titar och kör. Var ibäg på hoppträning i tisdagd och dom vanligt skötte han sig exemplaridkt. Lite trött i kroppen så ska ringa ut lasern igen. Gjorde ju en enorm skillnad sist. Idag jobbade jag ett långpass så de fick lite vila. Igår var vi ute i skogen och tog en skrittur. Svinkallt! Hata kyla! Har redan plockat fram alla underställ/långfillingar och termosockar... Hur i hela friden ska jag lyckas överleva massa mer minus? Hujeda mig.