Diabetikern

Precis som alla andra

Stochampionatet är över oss!!

Kategori: Allmänt

Fly för livet typ.. Nej men allvarligt. Kan folk inte läsa? Inte förstå skyltar? Sluta vara så jävla dryga? *morr* Har nyligen pratat med farbror polisen om en surpuppa som krossat fönstret i huvudentrén här på Stadt. Jag såg honom hann inte springa dit och öppna (men varför inte använda den öppningen som var olåst?) så en ruta blev krossad. Jag hade pratat med honom innan på telefon då en upphittad väska kom in till mig i reception. Däri fanns en mobiltelefon som jag svarade i när det ringde så ägaren kunde få tillbaks sina grejjer. Han sa han skulle komma om en liten stund. Troligtvis var han för full för att fatta att han inte kunde komma in genom dörren som vanlöigt folk utan var tvungen att banka sönder skiten. Jag som redan var lite halvgrining pga av några andra "gäster" blev rikttigt arg hinner ut frågar 2 tjejer om det var **** (såg namnet på displayen i telefonen) de svara Ja och pekar åt vilket håll han sprang. Jag haffade tag i en vakt som fick ett sjujäkla liv och sprang efter snubben.
*suck* Alltid blir det såhär.

Men... lite trevliga gäster har jag allt haft också. Om inte annat roliga. De som försökt flirta sig till lite öl. Flirtat eftersom de inte orkat gå ut där allt annat folk är.  En norsk som inte kunde3 sluta babbla om mina glasögon. de var ju så snygga, vart jag har köpt dem mm mm Hans polare fick dra bort honom. Han bad om ursäkt flera gånger för att han tyckte de var snygga *s*
 
En anna kom vid 3-tiden och frågade när jag slutade. 7 svarade jag. Du kan inte komma ifrån? *s* komma ifrån för att göra vad? *asg*
Tja hittar man inget 5 i 2 ragg så fick väl jag duga *s*

Fredrik och.. och.. Kristian var det ja. kom och hälsade på de var ganska bra i gasen båda 2 *s* Men lika söta för det .

Nu ska jag leta reda på nånting att äta så jag orkar göra ett sista ryck och städa här.

Tänkte gå ut och svira lite på Stadt själv utan att jobba.

Hej svejs

Nu känns det nästan som sommar igen..

Kategori: Allmänt

Iallafall när hästarna är såhär trötta och vilar i solskenet.

image29

Mammas "nya" häst kom redan igår. Lancome, tjock men gullig =) Det ska nog bli bra det här. Tog henne på en liten skrittur idag och ska göra det imorgon med. Mamma hinner inte, känner mig lite elak då det är hennes häst men de 2 första ridturerna har jag tagit men men.

Stallet börjar ta form rejält. Synd bara att fönstren inte kommer passas in förrens nästa år. Men med all den belysning vi ska ha så lär det inte bli mörkt *s*

Ska fixa manen och lite annat smått och gott på tjock...ehum.. menar Lancome imorgon. Ska ta lite före och efter bilder alltid kul att ha.

Liten bonusbild på en sovande Micha. Gonatt
image30 

Pannkakor & färska jordgubbar..

Kategori: Allmänt

Äter jag till frukost just nu och det är väldans gott.

Har varit på lite halvdåligt humör halva natten. Inte när jag pratade med des dock. Då kan man alldrig vara på dåligt humör. Försöker tänka på det när jag verkligen vill vara sur. Ringer man des när man är sur och tvär så lik förbannat får hon en på glatt humör och dra skämt på löpande band. Hur gör du vännen?

Enligt vissa är jag tydligen väldigt elak dygnet runt och man börjar ju smått undra varför denna person då vill vara tillsammans med en. *suck* men eftersom jag är på lite halvpissigt humör så  SKA  jag inte bry mig men just nu tog den piken lite för hårt och då kan jag inte låta det vara. Dumt jag vet.

Ledig i 2 dagar nu så jag kan jobba med stallet. Har fått upp box nummer 3 och på tisdag står kanske mammas nya häst där. Vi ska ha henne på prov en vecka. Hon behöver bantas rejält men hey fixade vi till Lemmy i fint hull så ska vi väl kunna fixa till denna också.

Nej nu ska jag sluta skriva, äta upp mina pannkakor och checka ut rum 223