Diabetikern

Precis som alla andra

Ögonoperation....

Kategori: Allmänt

Ja det har jag gjort idag. Nej det gör inte ont men det är mycket obehagligt. Räknade till 64 laser"skjutningar" i höger öga och 33 i vänstra.. vänta lite goddag, goddag Jo 64 höger 33 vänster *s*

Tar nästan hela dagen att återhämta sig. Det värsta är precis när man ska titta på ögat man gjort för att de ska ta nästa. Allt är i rött och svart. Känns mindre bra.

Men men nu är det över. Ska på återbesök i augusti för kontroll och så kanske de behöver göra lite till men det trodde hon inte. Allt såg fint ut. Har gjort detta i förebyggande syfte vilket känns ännu värre. Jag menar jag ser ok och har inte känt av dessa små blödningar i ögat så varför göra något åt det liksom?

Micha är bättre iallafall. Det är ett rent helvete att plåstra om hennes sår då hon är expert på att pilla bort det. Jeckla häst. Att hon inte förstår att det är för hennes eget bästa ha ha

Sover hos mamma ikväll då jag inte kan köra bil. Pupillerna har inte rättat sig till än och jag ska ta hästarna imorgon.
Undrar om jag får någon sömn över huvudtaget. Lilly och Tuva kommer nog att ligga nära och gotta sig. För att vara så små tar de upp en himla stor plats.
Det går an i en 120 säng men det är lite knivigare i en 90 säng.

Med Krubb går det framåt också. Åkte till A-L's ridbana bara för att lastträna lite och även bygga upp lite hinder. Pigg som satan men blev lite lugnare när hjärnan fick arbete över alla bommar.  Några gånger blev det för mycket och så studsade hon på stället tills hon kom på att genom att studsa kom hon ingenvart och fick inte göra något roligt. Ha ha lilla hästen.
Mamma börjar hitta knapparna riktigt bra men behöver lite mer tid att köra in sig på. Funderar på att ta henne till en liten hoppträning snart bara för att det är skoj.

Nej om man ska försöka flytta på dogsen och låta hjärnan få lite paus från det otrevliga KSS besöket idag. Har lite annat att fundera på också men det skjuter vi under mattan ett tag. Orkar inte ta allt nu så det får vänta lite.

Det är iallafall varmt ute vilket är helt underbart.Bild från första sommaren härute i Härlunda.

Midsommar avklarad.

Kategori: Allmänt

Var i Vingåker och firade Midsommar, helt ok.

Hemma igen.

Var iväg en sväng till Herrljunga och kikade på några ekipage. vilken härlig tävlingsdag det är. Många fina ekipage var det.

Nu ska jag gå ut och pyssla lite med hästen.

2 stygn

Kategori: Allmänt

Det blev domen.

2 stygn, antibiotika och lite butta så ska vi vara fit for fight igen om några dagar.

Micha skötte sig utmärkt (hade inte räknat med något annat) och jag klarade av att backa med transport. Weho!

Har aldrig backat med transport och jag hoppades att jag inte skulle behöve göra det men likförbannat blev jag tvungen att göra det med häst i också. Men det gick lätt som en plätt.

Nu ska jag gå ut och mocka sen åka in och lösa ut medecinerna. Imorgon ska vi ta en skrittur ut då Micha är lite lugnare i hagen om hon får komma ut och göra något annat. För naturligtvis så sprang de som satan när jag släppte ut henne till Krubb och Mysan men nu går de lugnt och betar.

Det var skönt att det inte var så farligt iallafall och att vi snart är på gång igen.

Nej dags för tråkig mockning. Får se om Tuva följer med ut hon har lagt sig hos Magnus och gosat in sig. Lilly brukar vara lite mer lättövertalad nu när det är så fint väder ute.