Diabetikern

Precis som alla andra

Akvariefreak...

Kategori: Allmänt

Hmm jag behöver skaffa mig ett liv. Jag sitter just nu på jobbet och kikar på annonser om akvarium. Vill ha ett större och kunna plantera in massor med växter. Bara ha lite stimfisk och en och annan elak fisk så man ser att det är stimfisk sen massor med växter.

Var inne (kommer inte ihåg vilken sida) och kollade på helt otroliga akvarium. Riktiga konstverk. Såg även att det nästan var en och samma kille som tagit hem priserna i de olika storleksklasserna. Han kan ju inte ha något liv utöver akvariumen. Eller?

Helt otroligt vad dyrt det ska vara också... Jag menar 500,- för en död trädrot? Kom igen nu.

Ja jag är inte helt nöjd med akvariumet.. inte på länga vägar men det får se ut såhär ett tag tills jag kommer på vad det är som saknas.

  

Här är det fortfarande en massa luftbubblor i då vi precis bytt vatten och fixat lite med nya växter. Tar ju sin lilla tid för vattnet att bli rikigt klart och allt ska lägga sig. Men man får en aning om hur det ser ut.

Nej nu ska jag påbörja min städning här. Har inte gjort ett skit sen jag kom hit.

Galen tjäder!!

Kategori: Allmänt

Det bor en galen folkislk tjäder som terroriserar oss.

2 ggr har jag mött honom (båda ggr i bil tack & lov) första gången flög han bara efter och gjorde obscena gester men idag.. tutade minst 10 ggr på fågelskrället och vad händer? Jo han börjar hacka på vänstra framdäcket. Tog minst 10 min innan man kunde köra förbi. Visst tjädern är jättestor och fin men vad tusan han kan ju inte terra oss på det viset?
Men vad gör man mot en galen tjäder?

Sitter på jobbet nu och det är så tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jobber eftermiddag och jag har faktiskt svårt att hålla mig vaken. Helt otroligt.

Imorgon blir lilla Isabelle hela 2 år. Jösses vad tiden går. Ska vara där kl 4 hoppas vi får tårta.. jag vill ha tårta *s*

Mitt element har kommit hem igen. Det var i kina en sväng men nu är det tillbask under täcket där det hör hemma *fniss*

Hmm nej om man skulle ge sig på att ta en vichy nouveu till?

Orkar inte mer..

Kategori: Allmänt

Varför?

Varför fortsätta?
Vad är det för mening?

Jag fick ytterligare ett nej från en jobbansökan idag. Känner mig helt tom. Borde rycka upp mig, ta tag i det men orkar inte. Varför ska jag göra det?

Bilen har gått sönder också. Ytterligare 1 400,- som jag inte har...

Micha är frisk iallafall. Skrittade en sväng i skogen sen joggade vi lite på banan. Hon kändes aningens trött så ville inte pressa.

Mina djur mår bra iallafall. Hoppas jag. Det ser ut som om de gör det men ofta får jag lite ågren och tycker inte jag tar hand om dem ordentligt.

Nu ska jag leta upp allt godis jag kan hitta så jag kan må riktigt jävla dåligt. Känner jag iallafall nått istället för den här likgiltigheten.