Diabetikern

Precis som alla andra

Money, money, money...

Kategori: Allmänt

Ja det behöver jag i masssor just nu.

Nästa månad kommer dock allt att lätta. 2 löningar varav den ena är fylld av semesterersättning och sånt också. Då kan man bli av med lite skulder sen ser jag fram emot att kunna köpa julklappar utan att behöva vända och vrida på vartenda öre.

Var och tränade idag med Micha och heja vad bra det gick. Allt bara klickade. Hade jag vetat att sista hinderserien var så hög så hade jag nogt backat av litegranna dock *s*

Jag hörde när han tog upp det till 120 men jag hörde inte att han sista vändan höjde det en bra bite till. Huva kändes att det var högt men tänkte liksom inte mer på det förrens jag faktiskt tittade på det efter att jag suttit av och då kom mjälksyran till benen. Hade jag verkligen hoppat det där? Det kändes ju så lätt. Högt men lätt.

Nu ska jag börja röra mig hemåt. Ska hinna plocka ut hästarna på morgonen innan jobbet. Mamma mår inte så bra. Troligen halsfluss. Huva hoppas inte jag får det men om jag fått det så borde det ha brutit ut redan så jag kanske har klarat mig? *peppar,peppar* Vill inte bli sjuk nu.

Mitt jobb är kanon. Mycket att göra mycket att lära sig men skojjigt =)

Jag borde

Kategori: Allmänt

åka hem

hämta mina glasögon

Inte bli irriterad för minsta lilla

Ringa Des

Leta reda på min kavaj och hänga fram den tills imorgon

Ställa fram mina ridstövlar

Betala räkningar

+ en oändligt mycket mer. Men jag har ingen lust eller ork. Kommer leta fram kavajen, ridstövlarna samt slå Des en påling resten får vänta tills jag känner för det. Eller måste ta tag i det för vem VILL egentligen betala räkningar??

Skallebang

Kategori: Allmänt

Har jag haft hela dagen. Nu börjar den lätta litegranna men den vill inte ge med sig helt.
Illa

Har haft en bra dag på jobbet trots huvudvärken. Alla är bara så übertrevliga och hjälpsamma. Min chef Slobban kom och hälsade på en sväng samt gick igenom lite. Är massor jag ska lära mig men om jag ska vara ärlig så verkar det inte alltför krångligt. Bara man kommer in  i det.

Tränade för Fredrik Gustavsson igår och herrejäklar. Jag kommer verkligen inte undan med något *s* Minsta lilla grej så är han på mig och rättar. Men det är ju det som är roligt. Det är ju det jag betalar för.
Idag fick Micha vila så ska vi ta en ganska lugn tur imorgon. Troligtvis hemma lite tidigare då också. Det behövs.

Nej nu ska jag skynda mig hem Fredrik ska köpa med sig mat idag så jag slipper laga. Snällt