Diabetikern

Precis som alla andra

Dags för uppdatering.

Kategori: Allmänt

Var tydligen ett tag sen jag var inne här sist.

Jösses vad fort tiden går. Kändes som om det var förra veckan jag var nere i Varberg för Lillys dejt. Nu har hon börjat tjocka på sig lite och man ser tydligt att hon är dräktig. Hunmörsvängningar har hon också den lilla damen.

Det är mycket tjoffande och stönanden nu. Katterna orkar hon inte med men samtidigt så orkar hon inte göra något åt det. Vilket resulterar i att de ligger nästan på varandra och tittar åt varsitt håll precis som om den andre inte existerade *s* ja de är för söta.

Var iväg och tävlade i Skara i söndags. vad kan man säga? banpersonalen skrattde åt min häst innan jag ens kommit in på banan. Det borde jagha tagit som ett tecken. Jag åkte av efter hinder nummer ett. Och jag var lååångt ifrån hinder nummer två. Micha fick spelet totalt och gjorde ett snabbt stipp, skjöt rygg och gick åt sidan. jag fortsatte framåt *s*

Jag klarar stegringar, bocksprång och bakutsparkar men ett litet studsande och jag åker *s*

Kan inte göra annat än att skratta åt det.

I helgen var det meningen att jag skulle åka till trollhättan och tävla men jag jobbar så jag fick ställa in det och tar en träningstävling här i Skara istället.  Får vi se om jag sitter kvar den här gången ha ha

Händer inte så mycket annars. Kanske har fått jobb men det vet jag inte säkert än. Håller tummarna. Jobbet verkar roligt och än så länge så verkar de nöjda med mig men man vet ju aldrig.

Har en massa vätska i kroppen igen. kallt räknat ca 6 kg och det känns. Tar mina tabletter men just nu verkar de inte göra någon skillnad. Jag mår inte så dåligt som jag brukar göra när jag har så här mycket vätska men det känns ändå. Känns som om man går omkring i en fatsuit. Det tar emot där det inte brukar ta emot och jag blir irriterad när det inte går som jag vill.

var dum nog att försöka mig på att springa lite häromdagen. Nu är det ingen ide pga av all snö och jag har inga riktiga skor att springa i men jag gav det ett försök då isllafall. Klarade både mer och mindre än vad jag trodde.

Hundrana hade riktigt kul och sprang glatt med vid sidan. Tuva sprang för att det äntligen gick lite fortare än min vanliga gåtalt och Lilly för hon trodde hon skulle få komma hem och in ha ha

Ska ge det några försök till att springa. Ska bara motivera mig ordentligt först. Som varför jag springer och varför springa? Jo för att orka med hästarna bättre.

På måndag ska vi oiväg och kika på en ny häst att låna. Den står i örebro och verkar ganska lovande.

På tal om hästar nu ska jag ut och natta mina och sen är det dags att natta mig själv. så GodnattIngen promenad är komplett utan katter *s*

Minnenas

Kategori: Allmänt

i Skövde.

Vilken kväll.

Träningsdag.

Kategori: Allmänt

Och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med både min insats och min häst. Idag klickade det. Visst jag var megatrött innan vi åkte dit. Kroppen har inte riktigt kommit i fas än men det är inte långt ifrån. Känns bra.

Imorgon ska det ju bli värsta ovädret så det blir till att packa in sig själv och häst till ridhuset för en genomkörare. På fredag tänkte jag försöka hoppa lite innan tävlingen på söndag.

Ska bli så skoj att få komma ut igen. Var lite väl länge sen jag var ute och skuttade ruhnt. Blir Mariestad bara en klass då det är lokal men det är en början iallafall.

2 kort från igår när Jessica var här och fick köra Mysan. Lite skillnad från de stooora hästarna hon är van vid att köra *s*

Hennes operation gick bra idag och hon var ganska pigg när jag pratade med henne. Skönt alltid lite oroväckande med operationer tycker jag.

Så imorgon ska jag försöka skämma bort henne lite nu när hon är krasslig. Ska bara hinna rida och träna lite också men det löser sig.

Nej nu ska jag ta och försöka vila min trötta kropp lite.

God Natt