Diabetikern

Precis som alla andra

Trött...

Kategori: Allmänt

Idag har det inte varit någon speciellt rolig dag.
Har inte haft energi eller motivation för att höja dagen något heller.

Glädjande besked för Micha iallafall.  Allt verkar ok, troligtvis en snedtrampning eller något i höger bakknä.  Micha och buskompisen Hedda brallade ju som hejsan i hagen 2 dagar i rad troligtvis något hon gjorde då och när det blev så tung belastning som hoppning visade det sig.
Butta i 7 dagar, ingen hoppning på 14 dagar men vanlig ridning så ska hon vara ok igen. Skönt
Jobbet har flytit på bra. Fullt ös från stunden vi kom in vilket var både positivt och negativt. Hann inte ens slå upp dörrarna förrens gästerna ville checka ut. Lite krångel men efter det flöt allt på bra.

Maria var så snäll och bytte med nmig så jag fick gå hem en timma tidigare så jag kunde vila. Sweet. Var ju ändå på jobbet 3 timmar tidigare så jag förlorade inget i tid.

Jobbar hela påskhelgen och det känns helt ok. Tja kanske inte just nu pga av min trötthet men annars. Har inga direkt planer för påsk ändå.

Nej nu ska jag gå ner slänga upp fötterna i soffan en timme sen natta hästar. Sen ska jag sooooova!

God natt


Gick runt och var glad...

Kategori: Allmänt

Men tji fick jag.

Har haft en helt underbar helg med att vara ledig från jobbet, massor av sol, ridning, promenader med hundarna, umgåtts med vänner, fixat hagar. Ja jag har verkligen utnyttjat helgen fullt ut.

Tog en långtur med grannen i söndags. Pigga glada hästar, trrevligt sällskap och solsken kunde inte bli bättre.

Idag lastade vi Micha på transporten drog iväg till träningen. Pratade lite med Johan om att jag tyckt Micha varit lite "knackig" de senaste gångerna och bad honom hålla ett öga och se om han kunde se något.

Träningen började kanon. Första utomhusträningen och det tog inte många minuter innan Micha var precis som vanligt och jobbade på mjuk och smidig.

Kände emot ena hindret att hon halkade till lite lätt men tog hindret fint ändå.  Sen sket det sig. Hon var halt. Tror det kommer från höger bak där hon är behandlad för sin galla som inte riktigt vill släppa. Så nu blir det till att ringa vetrinären imorgon. Suck

Skoj, verkligen.

varje gång vi börjar komma igång så är det något sånt här. Vi varierar lite ena dagen är det hästen ena dagen är det jag.

Ska kanske börja med hundträning istället. Har ju iallafall en liten svart hund som gillar att jobba lite.

Det här känns riktigt pissigt. Mitt glada humör är som bortblåst och jag är orolig för hästen.

Det här suger stenhårt..


Tur det finns lite vårkänslor när man gick Sörboleden i söndags...


Våren har kommit!!

Kategori: Allmänt

Ja för idag trots hot om regn gick jag ut i stallet i enbart tröja (ok byxor och annat men UTAN jacka!) och frös inte.

U N D E R B A R T !

Micha är fortfarande gallig på ena bak. Kommer lite värme ifrån det- Får ringa på måndag och se om vi ska lägga på en behandling till eller hur vi ska göra. Under tiden så är det lindade ben i hagen som gäller.

Inser dock att jag fortfarande är ganska värdelös att linda. Det sitter men snyggt blir det inte. Har aldrig kunnat linda med fleece lindor. Får det aldrig snyggt, men vad tusan. Vem ser det på hästen ute i hagen? De sitter kvar och skyddar det är huvudsaken.

Tog sovmorgon idag. Hästarna kom inte ut förrens 8. Helt underbart att få sova så länge. Känner mig riktigt utvilad. Vilket är bra då jag ska ut och rida lite samt longera den lilla innan jobbet.

Negativt med den här dagen är dock min häl. Den gör ont helt utan anledning och det gillas inte. Kommer stå på den ganska mycket idag så smärta uppskattas inte.

Det ser väldigt grått ut ute men det är härligt. Dags att gå ut och sätta fart så man får lite gjort.

Snön är nästan helt borta ligger några små envisa högar kvar men de sjunger på sista versen.

Livet känns rätt härligt ibland.


Lille Fille växer så det knakar.