Diabetikern

Precis som alla andra

Åhh jag bara måste...

Kategori: Allmänt

ha de här skorna..

De är grymt snygga. Frågan är bara när kommer jag använda dem? Hur kan man ens gå i dem? men.. men.. de är ju så fina.. har lagt dem i handla korgen men vetr inte om jag ska avsluta köpet...

De kostar 349,- vilket jag inte tycker är så jättemycket för ett par skor.. men men... Ahhhhh Skärpning Clara.

Har dessutom tandvärk och då tycker jag synd om mig själv. Borde vänta tills efter tandläkarbesöket... FDå är jag inte lika shoppingsugen *s*

Idag får jag dessutom köra hem min bil... Den fungerar nu. Slka städa ur den igen invändigt så den blir lite gladare.

Nej nu ska jag ut och försöka brodda min rodeohäst.

Jävla blankis!!

Kategori: Allmänt

och stenmurar som står efter en skarp sväng...

Igår skulle jag hämta upp mamma och magnus och köra in dem till en bowlingkväll i Skara (mamma är lika kass som mig på bowling så hon kom sist till råga på allt)
De var hos grannen. Körde dit dem i mammas bil inga problem. Tog min för att hämta upp dem. Första svängen gick bra andra så försökte jag svänga, bilen också men inget hände pga av isen så vi fortsatte rakt fram in i stenmuren.
Bilen klarade sig riktigt bra dock. Borde inte gjort annat eftersom jag höll hela 30-35 km/h men det var 10km/h för fort.

Ska väl se lite positivt på det hela. Jag klarade iallafall raden med postlådor så jag slapp ersätta dem. *s*

Alla kommenterade postlådorna för tydligen så är det ganska ofta som de blir nedmejade *s*

Ja ja igår var jag sur över det hela och tröstade mig genom att köpa en ny tröja på coop. Inte var den särskilt snygg men den var billig och ett bra basplagg. Bra tröst för stunden *s* Idag är jag lite gladare.

Inte så pigg på att ge mig ut med transporten i det här väglaget men vad ska man göra? Träning på tisdag och vill jag få ut nånting utav den så måste jag iväg till ridhus.
Ska ge mig ut och putsa lädret om en liten stund. Börjar se lite dassigt ut igen. Var dock inte så länge sen jag gjorde en helrengöring men nu är det dags igen. Blir oftare på vintern tack vare allt stöv.

Tack vare? Borde skriva på grund av.. inte fasen är det tack iallafall *s*

HATAR VINTER!!!!!

Snö kan iochförsig vara trevligt men när det inte finns någon är det bara för jävligt!

Min ridstövlar är fortfarande grymt snygga dock..

Satan i gatan..

Kategori: Allmänt

Vad det är kallt ute! Har just kommit in från stallet och jag har inga tår kvar. Näsan rinner och är allmänt äcklig. Huva.. Alldeles för hårt är det ute också knappt man kan trava. Fast jag vill ju inte slösa på ridhuskortet när det är dagsljus och man kan rida ut. Hästarna behöver det också.

Har lite ågren då jag hade tänkt köra Mysan en sväng så hon fått röra på sig men det har varit alldeles för kallt. Sen är hon ju ömfotad så det är ingen ide att köra henne. Sitta bakom en shettis som skrittar ca 0,01km/h är inte så kul när det är kallt.

Min bil är fixad... Enligt Magnus finns det ju ingen bil som är vettigt gjord och alla fransmän, tyskar, amerikanare, engelsmän mm mm kan inte göra bilar. Här inkluderas även oss svenskar. Jag skulle vilja se den bil Magnus tar fram. Den måste ju vara ngt alldeles extra *s*

Nej nu ska jag hämta en stooor kopp te och bädda ner mina isbitar till tår i ett par sköna tofflor.