Diabetikern

Precis som alla andra

Lite mindre Michelingubbe nu..

Kategori: Allmänt

och det känns underbart!

Troligtvis en infektion på njurarna. Det är det som gör att de läcker äggvita(protein) och gjort mig gigantiskt stor.
Har fått medeciner. Inte bara en utan ett flertal.
Om man inte kände sig sjuk innan så gör man det nu när man ser alla pillerburkar *s* Inte bra, inte bra.

Ska tillbaks för en biopsi. Det kan dock dröja ett tag men nu får jag ju nnting för svullnaden iallafall. Jag kan röra mig igen.
Kroppen är inte riktig på topp dock. Orkar inte rikigt allt än men det kommer. Sakta men säkert kommer det. Så jag är inte orolig längre iallafall.

Nu till något helt annat. Jag är så stolt över min mamma. Hon är så duktigt. 2 ggr nu har hon varit iväg och tränat för A-tränare. Hon har skött sig exemplariskt och hon verkligen duktig. Jag är ruggigt stolt över henne.

Hon erkänner själv nu att det inte ser så illa ut när hon rider så självförtroendet har kommit igång på henne också. På tiden om ni frågar mig. Jag är så glad för hennes skull. Hon behöver det här. Hon har blivit rejält taggad till att rida mer också. Härligt!!

[IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/lancome1.jpg[/IMG]

Nu ska jag gå och borsta tänderna och fundera på hur fasen jag ska hinna med alt tills på tisdag innan Susanne ska kika förbi butiken. Butiksvärdering ska vi ha också. Huga allt på en gång och jag som är halvtidssjuksriven veckan ut. Ska egentligen sluta tidigt men har aldrig kommit därifrån före 16:00 ändå.

Dags för en tandborstning så jag kommer i säng. Hoppas jag kan somna bara-har varit lite si och så med det där ett tag.

Men men man kan inte lösa allt på en och samma gång..... även om man velat *s*

Bajs...

Kategori: Allmänt

Vad det här suger.

Min bror har varit så gullig att låna ut en liten bärbar dvd-spelare så gissa vad jag kommer göra hela kvällen? Har länsat både min bror och min mor på filmer.

Har haft permission i helgen. En natt hemma i egen säng vilket var underbart. Ska in ikväll nu igen för mer provtagning.

De vet inte riktigt vad som är felet än men det verkar gå att lösa iallafall. Får reda på imorgon om det blir en biopsi eller inte men den verkar gå skitsnabbt/enkelt att göra.
Förhoppningsvis räcker det med lite mediciner så kan man köra på sen .

Lite av svullnaden har gått ner också. Inte mycket men tillräckligt för att jag inte ska bli andfådd av att gå uppför några trappor *s*

Igår tillbringade jag säkert en timme med att bara borsta på Micha. Riktigt terapiarbete. Mysan fick sig en genomkörare med borsten också och hon verkade njuta i fulla drag.

Kan man smuggla med sig hästen eller hunden in på sjukhuset månne?

Jästen kan bli svårt men Tuva borde gå. Hon är ju rätt liten *s*

Nej om man ska sätta lite fart?

Har verkligen ingen lust att åka tillbaks till sjukhuset. =(

Men men.. jag borde ju bli bra snart så man slipper vara där sen.  Se min skrajhet har gått över till motvilja och tristess *s*

Blodprovs och filmkväll för mig.

Skadade Njurar...

Kategori: Allmänt

Hur reparerar man det?

Ska till KSS klockan 9 imorgon bitti. Mina njurar är skadade. Vet inte hur mycket eller varför men tydligen så "läcker" de äggvita/protein som gör att jag binder mycket vätska i kroppen...

Jag är livrädd.

Tänk om det inte finns något att göra?

Kommer jag dö?

Kommer jag alltid vara så här svullen och må piss?

Hoppas jag får svar imorgon...