Diabetikern

Precis som alla andra

Söndagskväll

Kategori: Allmänt

Och jag är fortfarande helt slut. Nilmar har iallafall fått ett rejält pass på banan. Han känns grymt fin nu. Lite kvickare. Hoppar mycket serier för att få igång mjölksyra och styrkan. Satan vad roligt det är att hoppa med han.
Srdan fick fröken Polly en liten genomgång på banan också. Pigg liten ponny det där och fet går bara framåt hela tidrn. Rolig liten prick. Hon tycker att hon är störst bäst och vackradt. Ja ja söt är hon iallafall.
Nu har jag precis kommit ut från rtt alldeles för varmt bad. Läggdahs om man ska orka resten av veckan. Hade behövt några dagar ledigt till. Jag har iallafall bästa medecinen. Rn liten Dvärgschnauzer aka tant Tuva som kommer sussa gott vid mina fötter. Då sover man ectra bra. Godnatt

Utslagen

Kategori: Allmänt

Helt utslagen efter denna helg. Vad har jag gjort? Ingenting. Bara jobbat. 13h i fredags några timmars sömn sen på det lördag morgon igen. Det gick bra men hela lördagkvällen spenderades till med att försöka hålla mig vaken Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Klev inte upp förrens 9. . Ska snart bege mig ut till stallet och bara ta det lugnt. Micha är iallafall ute i hagen och får röra på sig. Nilmar visar att han är en hopphäst genom att hoppa ut ur hagen. Inte bara 1 utan 2 ggr. Så får man inte göra. Detta bara för att Micha och Mumin var inne i stallet. Hoppas att han stannar kvar i hagen när Micha är igång så han inte hoppar ut efter henne. Mer jobb för matte. Jäj. Nej dags att få fart på dagen

Trött

Kategori: Allmänt

Fruktansvärt trött. Idag har det varit en lång dag och humöret är allt annat än på topp Micha har en hovböld. Vi har åkt in de har öppnat upp och boxvila 2 dagar sedan ut i hagen igen. Fått på en sko med sula lagt jodopax och tjärdrev. De här leriga hagarna hjälper ju inte direkt till men de trodde att det skulle räcka. Lilla hästen. Hon skötte sig exemplariskt i alla fall även om hon höll på att tappa humöret lite.
Nu ska jag gå ut till stallet, mocka ut för tredje gången idag. natta hästar och sedan mig själv. Behöver ladda för morgondagen då den kommer bli ännu längre. Då ska jag lägga till nästan et 14h jobbapass också. Tjoho Humöret är verkligen på topp just nu. Hoppas lite sömn fixar till det. Har ju alltid jobbfrullen att se fram emot och den går verkligen inte av för hackor.