Diabetikern

Precis som alla andra

Trött

Kategori: Allmänt

Jag är fruktansvärt trött inatt. Hela kroppen skriker åt mig att gå och lägga mig. Tänkte faktiskt sova "hemma" imorgon. Tror jag sover bättre där.
Avbröt träningen idag just för att jag skulle orka. Hellre en bra runa på lite lägre höjd än några felaktiga hopp inför tävlingen. Det är ju inte höjden Micha har problem med direkt.

Hade ute Johan Lund hästtandläkaren idag. Han var supernöjd med hur Micha såg ut i munnen Jämfört med förtsa gången han var där. Sen så skadar det ju inte att han berömmer min häst *s* Blir gladare om någon tycker min häst är snygg än om de skulle säga att jag var snygg. *asg* Ja det är något rikigt fel på mig.
Passade dock på att boka in en träning så nu ska vi dit på måndag. Hem till honom i Floby. Ska bli så kul. Inte för att min tränare Erika är dålig på något sätt men det är alltid bra att träna för fler.

Kroppen har svullnat upp på mig rejält också. Mindre kul.

Nej nu är klockan halv 2 dags för en kopp te och min risifrutti så jag kan börja städa sen.

Hittade några fantastiska bilder på min brorsdotter. kolla här får ni se =)

image51
                                                            

Hon är fantastisk denna lilla tjej.

Nej nu..

Kategori: Allmänt

Vill inte jag jobba längre. Eller jo men inte här *s*

Flytt till helgen då... Eller rättare sagt Fredag. vet inte hur jag ska hinna med bara. Slutar vid 07:00 hem sova, upp vid senast 12:00 Åka och klippa mig.  Ut till stallet, mocka, rida och putsa grejer inför tävlingen på lördag hem och då ska det flyttas. Hmm får nog prioritera om det hela lite.

Sen lördag. jag vill, jag vill, jag vill till Töreboda (tror jag det hör till iallafall *s*) på galej. men hur ska man hinna med det?  Äsch kom igen nu Clara. Jag måste bara dit. Ska dit grymt kul folk och förhoppningsvis jag.

Träffade Annicka ikväll. Lite trevligt med folk man inte sett på länge. Fick tjötat rätt bra ikväll. Fick tiden att gå rätt rejält. Så Des nu vet du varför jag försvann. Kommer ringa och tracka dig imorgo natt he he

Känner mig väldigt positiv idag utan att rikigt veta varför. jag borde egentligen freaka ut totalt eftersom jag tycker tiden rinner iväg och jag inte hinner med att göra något vettigt.

Nej om man skulle gå och kissa? Tänkte göra det innan jag skrev här men min vana trogen så var jag för lat för att gå de extra 30 metrarna till toan så jag satte mig och väntade tills det blir akut. Ja ja nån gång ska man väl lära sig *s*

Så söt.. eller inte *s*

Kategori: Allmänt

Trött Fredrik på hans 28-årsdag. hans kära syster som tog kortet. Var bara tvungen att visa upp det *s*

image49

Anna du är lika söt som vanligt. =D

Sen för att jämna ut det hela får jag väl lägga ut en bild tagen av Fredrik. Denna kommer också från Anna

image50

Nu ska jag åka hem och sova. =)