Diabetikern

Precis som alla andra

Adventspyssel.

Kategori: Allmänt

Alltid saknas det något.

Som ljus. hade bara 4 röda och hur fult var inte det? Har nu köpt vita så jag kan byta ut de röda för de passade inte alls i mitt lilla kök. Sen saknade jag en stor stjärna (vilket jag inte hade från början men det är första gången jag firar advent i den här lägenheten så hur vet man vad man behöver ha?)

Köket:


Adventsljusstaken är inte röd utan i ek men bilden gör att den ser röd ut.

Mina fula röda ljus som inte ska vara där blir bytta så fort jag kommer hem. Usch..Här saknas det en stoooor stjärna för då kan jag släcka den stora lampan till vänster.Men men allt får man ta i sin tid. Vill ju tapetsera om i köket. Jag har allt hemma men inte motivationen *s*

Glömde ju och visa hur min dörr blev. den var iallafall lätt att tapesera. Blev en liten färgklick i hallen. Frågan är bara vad jag ska göra med resten av tapeten? Blev ju ganska mycket över från rullen om man säger så.Nej om man ska ta tag i lite saker här nu då. Som vad tusan man ska ha för mat ikväll?

Tips någon? Enkelt och relativt snabblagat.

Hmm blir till att rota fram något i frysen.

Usch blir på så taskigt humör när det regnar såhär. När ska det sluta?

Lugnt satan.

Kategori: Allmänt

Det är vad jag får göra nu. Bara ta det lugnt.

Men men jag är lite bättre idag så det går framåt.

Nu ligger Tuva här och brottas med ett grisöra. För andra hundar tar det ca 5 min att tugga i sig (ok för lite större hundar ca 10 sekunder) men för Tuva tar det lätt 2 timmar.
Först ska man nämligen gömma örat, sen ska man leta fram det och sen ska man bära runt lite på det kanske slicka lite. Sen hitta en bra plats att äta örat på sen kan man börja tugga.
Är det dessutom någon annan hund i närheten drar man ut lite extra på det hela.

Bonkers gömda gärna allt gottigt i gödselstacken ett par dagar om hon kunde. Fick hon ett öra i lägenheten så hann man knappt blinka innan det var borta sen låg hon och suktade efter Tuvas öra.

Ja de är roliga de små liven.

Ska det aldrig ta slut??

Kategori: Allmänt

Och det gäller både regnandet och denna yrsel.

Troligtvis är mitt blodtryck tillbaks vilket i normalt fall är lågt. Nu tror vi de är riktigt lågt då jag inte kan stå upp och titta vare sig neråt eller uppåt utan att hålla mig i något.

Jag är yr. Har varit det i 2 dagar nu. Borde det inte släppa snart?

Pratade med KSS idag ochjag ska ta bort en medecin som pressar ned blodtrycket. Borde må bättre imorgon men det kan ta tid sa hon.

Jag som skulle tävlat idag...

Gaahhh sen detta jäkla regnande. Vad får en på sämre humör än det? Ok jag kan komma på flera saker men det är ganska deprimerande.

Nu ska jag gå ner till min mor och glo lite på TV. Lär ju inte komma nånstans ikväll då jag inte vågar köra bil + att mamma och Magnus har fredagsmys med lite vin/öl.

Jag har min cola light *s*

Imorgon blir det iallafall en liten lugn tur i skogen med hästarna samt korgköp till sadelkammaren. Ska köpa 2 eller 4 st korgar till på ÖoB för endast 10 kr/st Kan nog bli riktigt bra.

Och det som jag gjorde igår är jag supernöjd med vilket inte har med hästar eller sadelkammaren att göra överhuvudtaget.
Men fräscht känns det.