Diabetikern

Precis som alla andra

Rolig helg.

Kategori: Allmänt

Tävlingen i lördags... Tja vad kan man säga? Första klassen gick bra ett nesligt pet i grunden. Jag kände hur Micha spände sig över hinder nummer 2 så hinder nummer 3 vart hon lite flack och ouppmärksam på. Men i det stora hela så var jag jättenöjd. halvt om halvt förväntade mig att hon skulle gå omrking mer på bakbenen men vi skötte oss riktigt bra både jag och hästen.

I andra klassen 1,10 så vart Micha sjukt taggad och drog järnet inne på banan. Samma hinder som hon rev i 1m Hoppade hgon kanonfint på i andra klassen. Samma avstånd men istället för 6 normala galoppsprång tog jag och Micha 4 och så fint som hon hoppadse på den oxern då vart det bästa hon hoppade på hela banan *s*

På hinder nummer 6 relaterat avst¨ånd hamnade vi åt helskotta fel, Jag laddade för framåt och Micha hann inte med så jag fortsatte över hindret helt själv ha ha.

Fick även prova på att rida grannens häst Vega och hoppa lite. Nu blev det väldigt kort då jag vvar supertrött men jag var också cäldigt sugen på att testa henne så det tillfället ville jag inte missa.

Superskojig liten häst. Jag gillade henne skarpt.

Resten av lördagen tillbringades i lugn och ro med gott sällskap och god mat.

Skulle egentligen åkt iväg till bästaste Ann-Sofies 40-års fest men fick lågt blodsocker så jag kunde inte ta mig någonstans.

I dag tog jag en rejäl sovmorgon till halv 9 (och 20 i 9) innan man drog sig upp ur sängen och gav sig iväg ut till stallet.

Kula den krutgubben tog med mig på en tur ut. Både Vega och Micha är superbrunstiga och väldigt förtjusta i varandra så varje gång vi stod still så tog det ett tag innan vi fick våra hästar i rörelse igen.

Nu är det jag com hoppar in i duschen och säger godnatt för hela kroppen värker. Ska bli skönt att sova lite igen.

Imorgon är det en ny spännande vecka.

Äntligen...

Kategori: Allmänt

Imorgon går årets första tävling av stapeln.

Heja mig och Micha. Målet är att komma runt med 2 bra rundor i kroppen.

Nu är det iallafall jag som ska ta en dusch och försöka sova. (vilket inte kommer bli svårt då jag är megatrött)

Godnatt

 

Var ju bara 1½ år sen man var ute på tävling sist. Undrar vem som kommer vara mest nervös jag eller hästen? ha ha

Ångest och surt...

Kategori: Allmänt

Jag är i fullt krig med mitt blodsocker för tillfället.

Får ångest för att jag är megatrött och vill sova men vågar inte. Sur för att jag inte får sova.. än...

Har ägnat denna långfredag till att pyssla inomhus med tanke på snön, envis som man är dock så var man ju tvungen att dra med sig 3 småsura hundar ut i skogen och plocka ris. Lilly uppskattade det inte *s*

Hästarna fick komma in tidigt också. Såg ingen mening med att ens försöka sig på en ridtur med tanke på vädret. Micha och Mysan ville in och torka till från allt regn och sedan snö.

Anmäld till första tävlingen för iår iallafall. Ska bli grymt skoj. Får vi se om jag sitter kvar. Träningen för Magnus Österlund i tisdags givk sådär. Eller tja den gick bra jag vill bara så mycket mer men allt kan ju inte ske med en gång. Någon gång ska väl också jag inse detta. (hoppas jag)

Katterna är iallafall glada för att jag är uppe. Istället för att bli utslängad innan läggdags kan de välja själva när de vill ut. Pixie kommer vilja ut om ca 1h. Hon brukar väcka mig runt 03:00 och påkalla att hon vill gå ut för nu har hon vilat färdigt.

Lilla duktiga katten.

Tiuva fick lite egentid idag också iväg från de jobbiga basenjisarna. Hon fick vara med när jag handlade och åka i bilen inget mer än så men hon vart supernöjd. ha ha

Just nu har hon dock gått och lagt sig och tycker jag är megadum som inte följer hennes exempel. Lilla söta hunden.

Nej om man ska gå och kolla till denna bergochdalbana till blodsockerkurva och se om man vågar sova en timme eller två.

Just nu ligger inte diabetes på min tio-i-topplista!!