Diabetikern

Precis som alla andra

Halloween

Kategori: Allmänt

Japp. Idag är det Halloween. Skönt att vara ute på landet. Slippa öppna dörren och ge godis. Kan jag äta allt själv istället. Jäj Slappar i soffan. Jag är grymt yrött och rastlös. Tuva ligger och sover vid mina fötter och Andreas slocknade för länge sen. Förkyld och hårt arbete gör en trött. Själv är jag bara trött. Inne på film nummer 2. Imorgon är det partaj. Halloween party. Utklädd är ett måste. Lånade en trasig bröllopsklänning av snälla kollegan men den satt fruktansvärt illa. Får se hur det blir. Jag går ju in för att vara ful men nu känns det mer som att jag bara drar ett lakan över huvudet och voila Dpöke... Äh. Blir nog bra. Glad Halloween på er.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och snörvlar. Varit en sån dag idag. Micha har en liten sträckning/vrickning i bogen och är inte riktigt okej än. Idag blev det en skrittur i skogen för dem bägge. De klev på bra. Micha ville göra mer men hon får vänta lite till.
Var iväg och kikade på hus idag. Jag vet inte. ... Känns lite fel. Fel håll och för långt bort. Äh vi får se. Nu vill jag bara fortsätta halvsova i soffan.

Blaj

Kategori: Allmänt

När man inte rört på sig tillräckligt under dagen händer det här... Ligga vakey och lyssna på när alla andra sover. Weho! Nilmar har varit lite loj det sista. Ska låta honom få några dagar till sen kollar vi så att han inte har fått erlichias. Bägge två år i full gång och det känns som om all träning börjar ge resultat. Härligt. Nya ponnyn verkar börja hitta rätt spår ovkså. Lilla röda mini-Micha.
Hösten yr utanför och vintern är snart här. Vill inte. .. Ingen snö tack! Nej om man skulle ge det där med att sova ett försök.