Diabetikern

Precis som alla andra

Imorgon bär det av...

Kategori: Allmänt

Mot Mölndal igen.

Hoppas, hoppas. hoppas det här blir sista gången. Den här helgem har inte varit så rolig.

Både fredagen och lördagen bestod av värk, söndagen av illamående tack vare tabletterna som tog bort värken så i söndags hade jag ingen värk men attans vad kass man var. Kom upp ur sängen vid 12.

Det här känns ju helt meningslöst. Vad är detta för liv liksom? Ligga på sidan i sängen och inte orka röra sig. Jippi vad skoj.

Nej nu får operationen bli av, hoppas det läker ihop snabbt så mitt liv kan börja igen. Hela 2011 var ett stort göra ingenting på och nu har snart hela januari gått 2012 utan att något hänt här heller.

Det här SKA vara året då jag kan komma ut och träna/tävla ordentligt banne mig. Jag vill kunna rida varje dag utan att rasa ihop...

Det kommer ju dessutom att ta tid för en annan att bygga upp orken igen med hästeriet. Som vanligt är det ju hästen som kommer igång mycket starkare först.

Hmmm undrar om jag kan tjuvstarta lite på gymmet så vi kan komma igång samtidigt tro? Det är värtt en funderare.

Nu ska jag gå ner vila ögonen lite och packa inför morgondagen. Det kommer inte bli det lättaste att komma upp lagom till taxin imorgon. Jag har kunnat komma upp tidigast vid 9 utan att må alltför dåligt imorgon ska jag åka vid 8.

Woho vad skoj det ska bli... *not*

Min nya telefon & jag...

Kategori: Allmänt

Ja det kommer ta lite tid men så småningom kommer vi nog komma överens ha ha

Touchscreen... jag menar kom igen... Jag har alltid, alltid haft problem med detta men det här är ju löjligt. Ett sms som i vanliga fall tar mig ca 30s tar nu minst 3 min. Oerhört frustrerande.

Något positivt med den är dock detta wordfeud... Jag har dock snabbt insett att jag faktiskt är ganska dålig på det..

Så finns det någon som vill känna sig överlägsen och få vinna stort på wordfeud så lägg till mig. Mitt namn är diabetikern (ovanligt va? ha ha)

Just nu är jag faktiskt lite irriterad och förbannad. Var inne på KSS idag för en kontroll. Hinner knappt sätta mig i stolen förrens hon ser attmitt öga blött lite igen och när jag tänker efter så visst lite ont hade jag igår (lätt att glömma av)

Självklart har trycket gått upp och tack vare blodet kunde hon inte se någonting. Öka på rävgiftet så får de de se vad de hittar när de är inne i ögat nre i Göteborg och rotar. Får jag mer ont får jag ringa. *morr*

Öghelvete

För självklart ska det börja göra ont en torsdag eller fredagkväll. Inte tisdag förmiddag typ. Blä...

Passade på att shoppa lite på Gina Tricot för att bli på bättre humör. Skulle egentligen inte ha något men hittade ett par svarta byxor, 2 par örhängen, ett par ursöta sockar och en brosch för totalsumman 100 kr så man ska väl inte klaga. Får ju tillbaks pengar eftersom jag kommit upp i högkostnadskortet på resor också så egentligen är det bara bensinpengar fram och tillbaks om man ser det så. (och det är så jag väljer att se det idag ha ha)

Nej nu ska jag förflytta mig ner till min sköna säng. På med raggsockar och lägga en hund ovanpå fötterna så ska jag nog inte frysa om fötterna inatt. Tur man har små värmedynor aka hundar ibland. Det är bara Lilly som tycker att jag är hemsk och inte vill komma nära när jag är för kall hon tycker det är otrevligt. Hon är nästan lika frusen som jag sötnöten.

God natt!

Jag vill bli frisk...

Kategori: Allmänt

Inte nu, inte imorgon utan förra veckan.

Det är så fruktansvärt segt det här.

Upp på morgonen men istället för att ge hundarna en promenad först så får de mat då jag mår för illa för att röra på mig.. Blä..

Idag fick de en promenad. En tur som vanligtvis tar mig 10-15 min att gå tog nästan 30 men men. Det blev ju en promenad iallafall.

Suck,pust och stön

Idag ska jag försöka starta igång min nya telefon får vi se hur det går. Kan bli lite knivigt. Jag är inte så teknisk när det kommer till telefoner och jag ville egentligen inte ha en touch telefon men men. Det ska vara en bra telefon så jag kommer säkert bli alldeles frälst i den ha ha

Har precis laddat över alla mina 240 kort från min gamla telefon till datorn och jösses vad jag saknar sommaren när jag ser dem!

Inte så långt kvar dit nu. *drömmer mig bort*

Tror jag slippar semestern i år. Jag menar jag har ju varit ledig från jobbet alldeles för länge ändå. Fast iofs... en vecka nere i Falsterbo vill jag allt vara såden veckan får jag nog se till att ta lite semester ha ha

Först Scandinavium sen falsterbo.

Oh yeah!Ett av förra årets Falsterbo inköp.