Diabetikern

Precis som alla andra

Sista natten...

Kategori: Allmänt

Sen är jag ledig i några dagar. Ska bli så jäkla skönt. min kropp pallar inte mer. Mina ben ser inte ut som om de tillhör mig när jag går hem på morgonen. Svullna satan.  Hoppas det lägger sig nu när jag få vara ledig.
Nästa vecka åker Frick till Tyskland. Jag vill inte. Vill ha honom hemma,

Tuva har varit borta nu några dagar också.  Hon har det bättre hos mamma medans jag är på jobbet.  Fast nu börjar det bli hemskt tomt utan henne. Hmm.. jag kanske ska åka direkt ut till mamma imorgon bitti och sova där? Då kan jag ju pussa lite på min hund samtidigt. Ikväll så är det hon som följer med hem iallafall

Micha gick så bra i måndags. Åkte till ridhuset och vilken häst jag skaffat mig.  Jag blir bara nöjdare och nöjdare. Snart är det dasg att börja leta reda på en liten lokal tävling. Borde få passet snart också.

Läste lite på Bukefalos förut och där kom det en fråga vilka 3 saker vill du ha sett innan du dör?

Satt och funderade och funderade och här är några saker jag iallafalll vill ha sett

§ Grand Canyon
§ Pyramiderna
§ Colosseum (stavning?)

Sen finns det mycket mycket mer. Som t ex New Orleans, New York. Las Vegas, Japan, Kina (får väl spara ihop pengar och åka samtidigt som Frick nån gång eftersom jag aldrig kommer att få med honom till Kina om det inte är via jobbet) Ja det finns massor jag vill se.

Fast något jag aldrig kommer göra är att hoppa bungyjump... Fy skråen. Ryser bara jag tänker på det. Aldrig i livet. Kan komma på andra roliga sätt att få en nära döden upplevelse på *s*

Nej om man skulle sätta lite fart här då kanske?

Ska trappa ner på mitt coca cola drickande.. jag menar. Hur svårt kan det vara? Kom igen Clara *pepp*  Tänkte börja när den sista colan är slut hemma.

Humbauer Rapid & GBG Horseshow

Kategori: Allmänt

Ja här är den! Min nya transport anländer i mars.. Visst är den fantastisk?  Jag är superlycklig. Tyckte faktiskt inte att det var några större fel på min gamla Chess transport. den dög alldeles utmärkt men den här har sadelkammare och lite andra finesser. Lite lyxigare eller vad man ska säga :)

Var i Göteborg i fredags på Gbg Horseshow och jädrar vad kul det var. Sen att jag inte fick sova på nästan 26 timmar var mindre kul men helt klart värt det.

Hittade 2 träns på mässan. Hade velat köpa mycket mer men insåg att jag inte hade råd. Blev iallafall ett svart nytt träns med strass och achennosgrimma (300,-) och ett svart träns med pullarnosgrimma (250,-) sen passade jag på att köpa boken Hingstar verksamma inom svensk halblodsavel 2006 för endast 150,- Så dagen blev inte så dyr. Förutom transporten då  *s*

Imorgon ska vi passa på att åka till ridhuset igen. Behöver rida igenom Micha så att vi är lite mer förberedda inför träningen på torsdagen. det går bara bättre och bättre. Micha blir starkare för var dag så något rätt måste man ju göra *s*

Nej dasg att sätta lite fart här på jobbet. Mina fötter gör ont men tog av mig skorna och springer omkring i strumplästen lite så känns det snart lite bättre.
bara 2 nätter kvar nu,
Humbauer Rapid

Kallt..

Kategori: Allmänt

Det drar kallt och jag har ont i magen. Knölen på foten börjar göra ont. Kan vara stor risk att jag får operera den men hur ska det då gå med hästen?

Fick täckena från exklusiv idag. De vart rikigt snygga och jäklar vilken kvalitet. Lemmy fick i blått och Micha i grönt. Tror Lemmy ska få ha på sig täcket twentyfour-seven. Då syns inte hans stora, stora mage *s*

Ska nu hämta mig en kopp te sätta mig framför tv:n och skriva lite brev. Har varit lite dålig på sistonde med det har inte riktigt hunnit (tagit mig tid) men nu måste jag.  Måste även börja planera in tävlingssäsongen och se vilka tävlingar man kan åka på samt vilka helger man jobbar. Kommer boka upp mig för en lååång tid framöver.

Eller så kanske jag borde lägga ner det jag älskar att hålla på med över allt annat? Bara drömma om det och bli fet genom att sitta hemma och glo på tv, städa och laga mat?

Kanske lika bra att göra mig av med min hund också? Jag menar hon tar ju också en massa tid och kräver skötsel?

Ofta får jag stressa när jag är i stallet vilket ger mig dåligt samvete över att inte hinna med hästen ordentligt.
Hur fan ska man få tiden att räcka till? eller få andra att förstå just hur viktigt det här är?

Finns en anledning till varför man inte har fler vänner utanför hästeriet. För mig är det en livsstil inte bara en hobby.  Inte något man kan stoppa undan när man tröttnat på det efter ett tag

Efter alla mina år med hästar har jag inte tröttnat. Visst det var väldigt kämpigt med Sunny som var så dålig. Allt vi gjorde för att hon skulle bli bättre utan resultat. Att varje dag se hur dåligt hästen mådde. Hur ont hon hade. Det skär i hjärtat på mig bara att tänka på det. Men inte tusan slutade man åka dit för det. Har man skaffat ett djur så har man även ett ansvar. Så enkelt är det.

Känns väldigt tungt att bara få stöd från min mor och hennes sambo gällande hästeriet. utan dem hade jag aldrig kommit såhär långt.
Jag är så lyckligt lottad att ha dem.
Ni är guldvärda tack.

Nu ska jag sätta lite fart. Orkar inte sitta i sådana här tankar.