Diabetikern

Precis som alla andra

om 7 dagar...

Kategori: Allmänt

SKA jag ha träningsvärk från all ridning

Så de så..
Fick ju faktiskt snygga ridstrumpor i julklapp och de mår ju dåligt av att bara ligga i lådan *s*

Frustrerande och motigt

Kategori: Allmänt

Ja så känns det nu.

Operationen gick bra. Mådde sämre av narkosen än jag gjort tidigare men men. Det värsta var att det såg lite värre ut på höger än vad de trodde från början.
Vilket innebär att de fick lägga in olja i ögat för att lugna blödningen. Fick en ny tid för kontroll den 24 januari ser det bra ut så opererar de dagen efter och tar bort oljan så ska det väl äntligen vara slut på skiten annars blir det till att vänta ett tag till.

Det värsta är att jag ser inget på höger. Jag är ljuskänslig som satan på bägge ögonene. De är röda och jag har så mycket ögondroppar så jag knappt vet vad jag droppar i ögonen...

4 ggr om dagenb är det kortison i båda ögonen..... eftersom vänster inte läkt färdigt.
2 extra droppar i höger på kvällen
1 extra droppe på morgonen också i höger

Salva 3 ggr om dagen + vid behov i höger
Salva i vänster vid behov 1-2 ggr om dagenb.

Kan bara ge salvan i vänster precis innan läggdags. Hur ska man annars kunna se något?

Trycket blir högre och allt med operationen har satt mitt blodsocker i svajning. Behöver en högre dos vilket gör att man blir tröttare.

ja den här gången känner jag av den här j*kla skitoperationen. Jag är inte glad.

Julen har varit lugn och skön iallafall. Mamma red Micha lite på banan på juldagen. Om en vecka (eller iallafall om 4 dagar) så kommer hon att startas igång ordentligt vare sig jag ser eller ej.

GAAaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!

Blir tokig! Nu ska jag ta ut den odrägliga (Fille) och natta hästarna om jag kan treva mig fram i mörkret.Liten mamma som fuskar med att snika ut på ridbanan innan den riktiga avfarten ha ha

Imorgon bär det av...

Kategori: Allmänt

Ner till Mölndals sjukhus igen.

dags för höger öga.

jag kan lätt erkänna att jag är lite nervös. Synen är inte helt återställd än men nästan. Fortfarande ljuskänslig och blir lite groggy när det är mörkt ute och man blir bländad. Samma om jag suttit vid datorn lite för länge.

Jag är mest rädd för att även den här operationen inte kommer bli lyckad. Jag menar första på vänster var ju ingen hit direkt sen åtföljt av ett sår på hornhinnan som gjorde jävulusiskt ont....

Men men.. antar att det bara är att hålla modet uppe. Har laddat min ryggsäck med min otroligt fina (not) portabla cd-spelare samt en rolig ljudbok ( Marian Keyes) Borde bli lite lättare.

Borde packa mer men orkar inte just nu.

Hoppas jag blir utskribven och inte mår alltför dåligt på torsdag. Det är julbord och lite partaj på jobbet och det skulle vara kul att vara med på. Spa delen skippar jag dock.

Vem vill slänga på sig en bikini och spaa efter ett julbord? Nej tack.

Var på julfest i fredags och det var väldigt roligt. Jag blev glad över att min janssons faktiskt blev riktigt god och att det inte bara var jag som tyckte det ha ha

Fick en underbar rolig och fulfin julklapp av Mats. Har spanat på denna gris länge men nu ör den min! Muahahahaha! Jag har redan matat den med 7kr.Den är bara så fruktansvärt rolig! Jag är superglad.

Tack Mats!tack även för en rolig/underhällande kväll

         


Jag var ganska trött på lördagen och snöandet gjorde mig inte på bättre humör. Micha var på topp och jag tog med henne och lille Fille ut på en tur. Tänkte att snart har det ju gått 14 dagar sen förra operationen så lite kunde jag ju galoppera. Herre jäklar vad jag fick slita. Micha tyckte det var svinroligt och Fille som inte brukar ha några problem att följa med fick springa för glatta livet för att inte halka för långt efter.

Jag var helt slut men jag hade en väldigt lycklig häst och en lika glad men trött hund när man kom tillbaks till stallet.

I söndags tog jag en riktigt långtur och trots snön och minusgraderna vart jag på rikigt bra humör. Kunde galoppera utan att hålla i ig för glatta livet och det tysta ljudet av hovslag mot snön är helt underbart. Bara att rulla på. Mycket skritt blev det men istället för att ta trav så tog vi galopp som både jag och hästen har mer nytta och njyter av.

Idag blev det en kort, kort tur. Lite galopp i skymningen hanns med men det var inte mycket. Nu blir det vila igen. Stackars lilla häst får inte göra annat än vila och vila.

Lilla mysan har iallafall börjat g¨å ner i vikt så där är vi på rätt väg.

Nej om man ska gå ner och börja packa samt ge hästarna en sista kvällsmatning. Taxin är här 06:25 imorgon bitti.
Jag kan sätta pengar på att de kommer ringa och fråga om vägen ha ha

Lite fint med snö är det allt men inte mer nu.