Diabetikern

Precis som alla andra

Dagarna rullar på

Kategori: Allmänt

Inte något klokare alls och känner att jag börjar komma till en punkt där jag slutar bry mig och går min egna väg.
 
Idag står iallafall rolig hoppträning på schemat och sen utgång med goda vänner.  Ska bli riktigt trevligt. 
 
Nu ska jag fortsätta göra rent lädret.  mocka och bara njuta av min semester. Fast jag börjar bli lite rastlös. 

Trött...

Kategori: Allmänt

Varit med min brorsdotter Isabelle hela dagen lång. Hämtade upp henne sen iväg till Skålltorp för att vara funktionärer på Pay and Jump. Trevligt. Fint väder trevliga människor och det flöt på fint.
For hem och tog en tur i skogen. Jag, Isabelle och Veronica. Riktigt roligt.

Imorgon börjar 2 semesterveckan. Järligt. Har lite lösa planer men är ganska säker på att knappt hälften kommer verkställas. Bara det som jag petsonligen styr upp. Själv är bäste dräng och den ende man kan lita på.

Nu är det dags att åka till en god vän och bsra vara.

Bra dag

Kategori: Allmänt

I goda vänners lag, skratt & shopping.  Härligt.
 
Behöver fler bra dagar.
 
Har nu haft 1v semester och har 3 härliga veckor kvar. 'peppar,*peppar* så har man haft ganska tur med vädret också. Imorgon ska jag vara funktionär på en Pay And Jump på Skålltorp. Självklart ska det regna. Tror inte jag ska vara med själv. Har anmält mig men tror inte jag vill.
 
Satsar på Mariestad istället
 
Har starta igång Nisse nu och jag har saknat att rida den hästen. Han är så glad. Micha går också bra nu trots att vi får slåss mot alla insekter som finns. Införskaffade ett skritt-flugtäcke idag. Får testa det imorgon och se om det kanske hjälper lite mot alla insekter i skogen. Fungerar det inte så är det ju bara 99 kr jag lagt ut. Inte hela världen.
 
Fick äntligen tummen ur och städade bilen igår. Högtryckstvätten kom också fram och voila.... Massa skit kom fram. Tjärprickar som satan som jag inte fick bort. Så nu är jag lite sur.... Här skulle man vara snäll och göra den fin så blev den bara jävligare *morr*
 
Livet  känns rätt gott i alla fall. Jag har semester, kroppen känns okej, mina hundar mår bra och njuter av värmen och hästarna är igång.
 
Saknar att prata med några av mina så kallade vänner men, men. Bättre såhär i längden. Uppenbarligen kan man inte ens i vuxen ålder umgås i 3-tal när det gäller tjejer. Tråkigt
 
Nu ska jag ta bästa sällskapet och krypa ner i sängen för lite god natts sömn. Lång dag imorgon igen.
 
 
Jag & Micha i Götene 110cm fick ett stopp på den förhatliga muren men med tanke på förra starten i Götene där minnet från det att jag for av före hästen över hindret och kvicknade till i Lidköping så är jag väldigt nöjd .

Nisse i ett nötskal  Fina hästen
 
 
 
110 eller 115... ser ut som 90cm *s*