Diabetikern

Precis som alla andra

Den visste var den satt.

Kategori: Allmänt

Fick en kommentar idag som värmde.

Jag blir glad av att se dig på jobbet Clara.


Kan man göra annat än att ta åt sig?

Bra besked från KSS gällande ögat. Så bra de nu kan bli.

Främling som flirtade. Jag blev helt paff och måste sett ut som en gapande fisk men hey. Jag var ju iordning gjord för en gångs skull, nu till och med med lite vardagssmink.Över lag så känner jag mig rätt ok. Mår ju så mycket bättre nu när ögat är nästan helt läkt och ingen mer medecin..


Höll på att gå in i en främmande bil vid sjukhuset i tron att det var min mors bil men just i samma ögonblick som jag sträckte mig efter dörren tyckte jag att bilen såg lite väl ren ut och när jag kikade in satt det en väldigt mörkhyad man som skrattade åt mig och skakade på huvudet.

När väl min mor kom så for hon förbi mig och missade mig totalt trots att jag tog ett steg ut i gatan och vinkade som en tok. Undrar vem det var som hade vidgade pupiller och såg dåligt. Kan man göra annat än att garva?

Fick en ridtur i skogen på söta "lilla" hästen som tillbringat större delen av dagen UTANFÖR hagen. Det var inte stängt vid andra grinden så bägge hästarna hade ljuva livet i trädgården. De hade det hur mysigt som helst. Ha ha

Nej nu måste jag gå och lägga mig. John Blund lyser med sin frånvaro för tredje natten i rad men men. Man har väl varit med om värre.

God natt

Med Vänner...

Kategori: Allmänt

som dig vem behöver fiender?


Japp. Så kan det gå.

Idag var första dagen tillbaks på jobbet och vad kan man säga? Trevligt att träffa alla men jag kunde lika gärna stannat hemma och inte gjort någonting alls.

För det var vad jag gjorde.. Ingenting alls. Satt av tiden tills jag stämplade ut och gick hem.

Hur de tänkt sig det här upplägget förstår jag inte.

Möte klockan 10 Yeah right blev 10,30 som inte gav någontinmg mer än att jag fick lovord och att min hälsa skulle sättas i första hand.

De kommande 3 veckorna är jag inte ens med på schemat utan ska bara flyta omkring typ.

Ja ja vill de slösa pengar på att ha fast anställd personal som inte gör någonting är väl inte jag den som ska klaga.

Nu ska jag gå ner och mysa lite mer med hundarna och glo på TV. Imorgon är det ytterligare 4 timmar av att gå runt och göra ingenting innan man ska till KSS för kontroll.

Christina la upp lite bilder på sin söta valp som är till salu. Valpar är ju så söta. Nästan så jag skule vilja köpa den lilla knorten själv.

Sötnöt!

God natt

Jobbelijobb Oyeah!

Kategori: Allmänt

Japp imorgon smäller det. Imorgon får jag komma tillbaks till jobbet. Första veckan enbart halvtid sen är det bara att tuta och köra igen.

Ska bli gott att komma igånbg med rutinerna ordentligt igen. Visst jag kommer snabbt komma på att jag behöver många fler timmar för allt jag vill göra och för personer jag vill hinna träffa men de viktigaste personerna finns alltid att nå via telefon fast de bor aaaaaaaaaaaaaalldeles för långt bort.

För att vara så litet är Sverige ganska stort ha ha.

Var ju också nere i Scandinavium under lördagen. Helt underbart att bara få gå runt och strosa samt se alla fina ekipage. Speakern på förmiddagsföreställningen var under all kritik. babblade om helt ointressanta grejer, missade vad som hände på banan, pratade otydkligt samt kunde inte utala många namn. Kom igen för ett så stort arrangemang så borde speakern vara förberedd.

I 155 hoppningen på lördagen vann Markus Ehning på Blot Blue men det var en spännande omhoppning. Markus kommer in ochg skaver lite tid och går ut med vinnartiden in direkt efter kommer Roffe och sparade in lite mer tid. Det gav dock ingen chans till en förhållning inför sista hindret (vilet hade betytt mer galoppsprång och mer tid) men tyvärr gick det inte hela vägen utan han rev sista hinsdret. Så kan det vara ibland. Vinna eller försvinna.

Plot Blue är ju en grymt snygg häst som tål att tittas på.En påläggskalv efter den skulle jag inte tacka nej till.

Fredagen var dock ingen bra dag för en annan.  Var nära att hamna i insulinkoma men jag klarade iallafall ambulans så man ska inte klaga. Det värsta var nog att man sov bort hela jädra dagen. Soligt och fint och vad orkade jag göra? Absolut ingenting. Tvingade ut mig själv att mocka så jag kom utanför dörren men det tog tid. Jeckla sketkropp.
Har inget minne från att jag var uppe och ställde om alarmet på min mobil klockan halv /. Nästa gång jag minns är att mamma ringde vid halv 12 och hörde direkt att jag behövde få i mig något.
Har tydligen pratat flera gånger och fått svar. Ja ja shit happends

Inte var man hemma heller så man vart ju tvungen att be om skjuts vilket innebar att bilen blev kvar stående. Det ska alltid vara sådana omständigheter när man blir minsta lilla dålig. Typiskt.

Mats var snäll nog att vara hundvakt under lördagen. Skam vore väl annars då han sagt ja flera månader innan så han kunde inte backa ur nu. Skönt att Christina slapp då hon redan har en massa små söta hundar att pyssla om så slapp hon också åka flera gånger och våra hundar fick lite sällskap.

Bästa grannarna tog hästarna. Lilla Amanda hade varit med och mockat Mysans box helt själv. Sött.

Idag har man iallafall fått massor gjort vilket känns bra. Nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete även om man tog sovmorgon till 9.

Godnatt nu är det jag som tar min lilla svarta pälsboll och kryper ner under täcket.