Diabetikern

Precis som alla andra

Ska jag?

Kategori: Allmänt

Starta 1m eventuellt också 1,10 på lördag i Falköping?

Har iallafall anmält mig till Skultorp och vartofta 1m & 1,10 nu jädrar ska det tävlas *s*

Även om jag inte kommer starta så kommer jag dyka upp bara för att kika på de andra som tävlar. Såg nämligen att en häst jag red innan jag blev sjuk ska starta i 1m och 1,10 med sin fodervärd (tror jag det är) Det var en himla fin häst så det skulle vara kul att se hur hon har utvecklats och in action så att säga.

Efter att ha rivit ut allt innehåll i den fördömda byrån så hittade jag äntligen kortet. Tur för den det. Gissa vad som kommer att hivas i flytten? Muahahahaha.. Synd man inte bor flera våningar upp hade varit kul att hiva ut byrån genom fönstret he he

Tog en massa bilder igår från min och mammas uteritt. Tur man har en snäll häst =) Micha tyckte jag var aningens tråkig på ryggen med kameran i högsta hugg men vad tusan. Nu när man faktiskt har en "snäll" häst så ska det utnyttjas. *s*

Länk till några av bilderna:
http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/yy.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/ww.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/vl.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/09d544db.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/uu.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/ute.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/lemmy-1.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/dd.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c339/Diabetikern/ll.jpg

Undrar om det finns någon fotokurs man kan gå? Fast man måste nog skaffa en bättre kamera först. Min duger till att ha med på hästryggen lite då och då men man får ju inga direkt superba bilder.

Hanna nu får du snart komma ut, klia på hästarna och ta en massa kort.

Nej Clara återgå till servetterna nu. Har ju bara typ 1 000 kvar att vika eller nått. *suck* Jag H A T A R att vika servetter. Kan inte folk ha bättre bordsskick eller kan inte vi ha med papper

Choklad..

Kategori: Allmänt

är inte bra för min mage men det är ju så gott *mums*
Smaskade i mig lite choklad ute hos mamsen idag samt så drack jag lite varm choklad för att tina upp innan jobbet och min mage skrek åt mig. men det kan den ha för att den är så dum.. ibland..

Den jädra byrån i hallen har snott mitt Ikea kort! Hur ska jag nu kunna köpa på "krita" om jag inte har något kort? Imorgon ska jag plocka isäd den bit för bit och ge den en redig omgång om den inte spottar fram kortet med detsamma. Så de så.

Micha fick ta 2 turer idag. 1 lugnare med Lemmy. varpå han drullen lyckades trampa av sig en sko. Hovslagaren var här igår för att sko fast en ny sko på väster fram och idag gick han och drog av sig den högr. Illa illa.

Sen tog vi en tur med lancome och lite mer ordentlig ridning.

Uj uj vad trött jag blev nu bäst att sluta..

Shopping!

Kategori: Allmänt

Fast ok.. det blev mest räkningar men en liten, liten grej slank med och räknas faktiskt som shopping. Nämligen en sån här. Svart
 Kommer stå Tuva på ena sidan och mitt mobilnummer på den andra. ifall, ifall hon nån gång skulle komma bort. Alltid något eller hur?

Sen kollade jag på lite transportskydd och Pessoas är inte så dyra. Undrar om jag ska passa på att köpa ett par som julklapp till mamma?
fast vilken färg i så fall?
Tydligen är Lancomes vintertäcke i cerisé men de gröna transportskydden är ju bara för läckra och hur mycket kommer vi att åka med vintertäcket på?

Men titta.. Visst är de läckra?


Tror det gick ganska bra för Elin & Larrami på deras fälttävlansdebut i helgen. Hittade bilder på dem på MRK's hemsida. Kolla vad fina de är

image40
image41

Tänk om jag kunde ta sådär fina kort. *suck drömmer mig bort*

Har haft konstiga drömmar hela veckan som gått. En gång var Wesley Snipes inblandad, igår var det Paris Hiltons tur. varför kan jag inte drömma om en riktig pudding? Som t ex Brad Pitt. Det vore ju klart så mycket roligare.

Nej äta lite frukost innan man drar sig hemåt kanske?

Ha en toppendag alla

Och Des jag tänker på dig nu när du ska hoppa *fniss*