Diabetikern

Precis som alla andra

Mitt i veckan

Kategori: Allmänt

Onsdag. .. eller snarare torsdag nu. Tuva har krypit in under täcket och lagt sig tillrätta. Lilla goa hund. Att en sådan liten pälsboll kan ge så mycket. Om nästan exakt en månad så har hon funnits vid min sida i 10 år. Min lilla tant ♥
Mitt funderande igår gick åt skogen. Hittade en serietidning och stängde av omvärlden i ca 10 min. Vet vad jag borde göra. Vet vad som skulle vara bäst för mig i slutändan. Jag vet allt detta men det är svårt/jobbigt och just nu orkar jag inte. Läkartid imorgon. Får se om de har något vettigt att komma med. Nej om man skulle göra som tant och stänga ögonlocken och ge sömnen en chans. Godnatt

Plusgrader...

Kategori: Allmänt

Gillas. Gillas skarpt. Plusgrader är mina vänner. Kyla.mörker får mig ur gängorna rejält. Hatar att frysa. Verkligen hatar det. Ikbäll blir det en stor kopo te min onepiece och ta mig en rekäl funderare över vart jag står och vilka ändringar jag behöver göra för att vara tillfreds. Eller så spelar jag spel och läser serietidningar. .. Ja det lät mycket roligare. Borde sortera alla sockar... Har en hel icakasse med udda par. Kan vara bra atr ha gjort något vettigt under min lediga dag. ..

Kallt...

Kategori: Allmänt

Och grått. 
 
Julbordet med jobbet avklarat och det vart faktiskt trevligt. Både jag och Emma vart helt slut i huvudet på kvällen.  11h arbetsdag tog på krafterna. 
 
Just nu försöker jag pepoa mig till att gå utanför dörren och göra något vettigt.  Det enda jag vill dock är att ligga kvar i soffan och mysa med dogsen. Jag börjar bli gammal. .