Diabetikern

Precis som alla andra

Oh Yeah!

Kategori: Allmänt

*glad*

Dagen började ruggigt pissigt med att jag vid 4 tiden på morgonen vaknade av en ilsket pipande navigator som talade om för mig att blodsockret är alldeles för lågt. Sen höll det på. Vid 10 på flrmiddagen lyckades jag få upp det över 4 iallafall. Helt sjukt.

Har varit grymt trött idag pga av detta.

På eftermiddagen beslutade jag mig iallafll för att försöka rida Micha lite på banan. kanske rulla över det lilla krysset jag har framme.

Satan i gatan vad kul det var!

Tvingade ut min lilla mamma att bygga upp och höja lite. Micha kändes superfräsch och hon hade skoj. Vid galoppbytet smög det in ett litet bocksprång ha ha

Underbart.

Det väger upp för den pissiga starten på dagen.

Det är nästan (men bara nästan) att jag inte vill åka ut med båt på midsommarafton och låtahgästarna vila.

Wiee!!


Solen skiner...

Kategori: Allmänt

Och jag jobbar.

Ger mig tusan på att det kommer mulna på och börja regna lagom tills jag är på väg hem och ska rida ut.

Hästarna har fått vila 2 dagar. De verkar inte direkt ledsna över det utan vägrar fortfarande att komma in. Förutom på kvällarna då myggen och knotten är för jävliga. Då går det minsann att fånga in de små liven utan att man behöver knata runt med en hink med godis i. *s*

Testade det nya bettet på Sixten men jag vet inte. Kan inte svara på onm det är bättre eller samma som det tredelade. Får köra på ett tag till så får vi se m det är någon skillnad. Har inte hoppat något direkt på det än.

Nej om man skulle hitta på något att göra här på jobbet medans jag väntar på att Jessi ska komma eller några gäster som har lust att checka ut.

Tjohopp.

Micha fräsch jag ofräsch..

Kategori: Allmänt

Men så verkar det ju vara jämnt.. typ

Har startat igång Micha nu. Hon känns inte halt längre och med rådfrågan av vetrinär så har hon nu joggats igång. Sen att hästen tycker jogg är alldeles för trist för en häst av hennes kaliber så är det ett litet problem att få henne gå lugnt. Helst av allt vill honj bara dra iväg och hoppa.
Men nu är ju hingstfrågan löst iallafall. Det blir ingen alls. =) Eftersom Micha nu är reda att startas igång ordentligt så låter vi hingstval bli en senare fråga. Känns skäönt att inte behöva fundera mer på detta.

Har tillbringat hela dagen på sjukhuset idag så ikväll blir det en lugn tur med hästarna. Jogging för Micha lite mer galoppjobb för lilla Sixten.

Bägge hästarna behöver sytärkas upp nu. Micha har tappat för att hon gått och avlastat Sixten för att hon inte haft någhra muskler där. Sakta men säkert går det.

       

Sjukhuset har iallafall hittat orsaken till varför jag ser dubbelt när jag tittar åt vänster. Det går att lösa kommer ta lite tid men det kommer försvinna. Varför jag ser suddigt och har en massa vätska i kroppen funderar de fortfarande på.

Diabetes verkar hålla sig i shack någorlunda nu iallafall. Får riktiga djupdykningar i blodsockret helt utan anledning samt rejäla toppar.

Som på jobbet häromdagen. Kände mig lite konstih och skakig testade sockret och det visade på 24... tog 2 enheter insulin och vips. 10 min senare på 4...

bara för att nästa dag efter måltid med minre insulinenheter än jag briukar ta till en sådan måltid gick ner till 2,5 ett halvt druvsockerpaket senare gick det upp till 9 bara för att efyer ytterligare fem minuter sjunka till 4.

Mådde inte bra den dagen kan jag erkänna.

Vätskan gör att blodsockret far och det skulle inte förvåna mig om blodsockret gör så att vätskan inte försvinner.

Nu ska jag iallafall åka och hämta min bil. Den har varit saknad. Nu ska jag inte klaga på vare sig volvon eller renaulten men de är inte min lilla blå.

Volvon åker man väldigt bekvämt i men usch vad tråkig den är att köra. Likså med mammas renault.

Så imorgon kommer det iallafall kännas liiiite roligare att åka och vara nåldyna igen. För då blir det i min lilla blå peuheot. =)