Diabetikern

Precis som alla andra

Mäh.

Kategori: Allmänt

Usch sitter på jobbet och är allmänt vresig.

Hur ska jag kunna förutse att hovslagaren bara kan imorgon eller nästa vecka? Micha måste ha sulor i veckan om jag ska hinna rida något innan tävlingen.
Man kan ju faktiskt åka på tisdag också.. men nej då är det nog spinningpass som måste följas slaviskt. *suck*

att det ska vara så svårt att förstå ibland.

läser just nu boken Svarta Huset av Stephen King & Peter Straub.  Den har fångat mitt intresse rejält. tycket den var väldigt seg de första sidorna och det tog tid att läsa igenom dem men nu när man gjort det och kommit in o boken Wow. Är halvvägs och vill bara sluka sida efter sida. Nästan så jag vill hoppa till slutet för att få reda på hur det slutar men det är big no no.

Midsommar var mycket trevligt. Förutom vädret som gjorde att vi tillbringade största delen inne men det gjorde ingét, Klas plumpade rejält i kortspelet plump. Uno var han inte så bra på heller. Rolig prick det där. *s*

Jag var dock svullen som en ballong det har inte släppt helt än men är på god väg. Benen sprängde som satan på midsommarafton och efter jag kört hem Ulrika & Fredrik kom jag knappt ur bilen för de gjorde så ont. Får nog ta och ringa om det där och pusha på lite mer.

Nej nu ska jag kolla min mail sen fortsätta läsa. Funderar på om jag ska åka direkt ut till mamma och lägga mig och sova imorgon. Slipper hon ringa och väcka mig när hovis kommer och jag slipper bli sur på morgonen en gång till.

Midsommar..

Kategori: Allmänt

och det ska firas med grillad god mat och en massa jordgubbar i goda vänners lag.
Synd bara att det ser ut att komma regn annars hade vi kunnat bada i poolen men men det kommer fler dagar då man kan hoppa i för ett snabbdopp.

Nu vill jag däremot bara hem och sova. Benen ömmar och jag har svullnat som en gris. Typåiskt. Det är bara för att man vill ha några snygga kkläder på sig och vara social men icke. Ja ja nån gång får jag väl reda på varför man ser ut som en julegris efter att ha jobbat natt.

Glad Midsommar på etr allihop nu ska jag fortsätta på min bok. =)Något skuttande till små grodorna runt midsommarstången kommer inte ske för min del i år.

Bilen, bilen, bilen..

Kategori: Allmänt

Ja vad kan man säga? trots alla försök till att blidka min bilo så väljer den att trilskas med mig. Nu har vattenlåset gått sönder och generator remmen måste bytas. Detta kan inte  Magnus göra för att han har för stora händer för mycket pilljobb så den måste in till farbror Tony aka vår bilmekaniker.

Jeckla bil...

Ska den hålla på såhär så är det snart dag sför ett byte tror jag.  Fast plånboken skriker så det får nog bli i mina drömmar istället.

Var och tränade i torsdags och det gick kanonbra. Vad härligt det känns. Tyvärr så märker jag att Micha blivit lite väl ömfotad så jag får nog ta och slå på ett par sulor i fram på henne så man kan rida ordentligt ute.
Hittat  massa intressanta annonser inatt. Hästar, hundar, dörrar, fönster mm mm har printat ut dem och ska låta Magnus kika på om fönstren kan vara något att ha till stallet. man vet ju aldrig.

Undrar om surkarten fortfarande är irriterad. Den här gången är det inte jag som gjort något fel så jag ska banne mig inte be om ursäkt.
 Nej dasg att vika färdigt servetterna.. Blä för servetter