Diabetikern

Precis som alla andra

Äntligen träning.

Kategori: Allmänt

Japp ikväll kommer den efterlängtaded träningen.

Tog några språng igår på banan och hon känns ruggigt fin nu Micha. Spänningarna hon fick av att gå utan skor har jobbats loss och hon är nu fit for fight igen. Härligt.

På fredag ska jag dessutom till Örebro för att kika på häst. En brun... Magnus favorit ha ha

Byrån är snart färdig. Imorgon kommer jag sätta sista touchen med färg på sen är den klar, ja knopparna ska ju på också men det räknar jag inte som arbete då det går på 2 röda.

Enda jag inte gillar just nu är kylan som kommer smygandes. Frös som en galning igår efter sista lilla promenaden med hundarna. Satt med filt och raggsockar samt en kopp te men fick avsluta kvällen med en riktigt varm dusch iallafall.

Nu är jag bara lite småfrusen men det kommer gå bort ikväll på hoppträningen.

Nej ut och börja göra iordning. Transporten behöver packas och jag har egentligen ingen ro att sitta vid datorn.


Härligt att få rida ordentligt igen. Tjoho!

Rullar på

Kategori: Allmänt

Livet rullar på. Skräprummet kan numer titulera sig som gästrum.

FöreNästan FärdigtLite småfix kvar och tittar man nära så ser man att det inte är så bra gjort men helheten blev iallafall ok.

Knopparna ska bytas på byrån. Det är andra bättre vitare gardiner. En lampa + tavla ska dit.
Nästa projekt jag håller på med just nu är en stor byrå som ska lagas sen målas så att den blir anständig. Hatar furu.. euw..

Så man håller sig syssselsatt. Har inget hört från det jag hoppades så jag antar att det inte gick något vidare. Dåligt att inte höra av sig bara. Men men det kommer fler tillfällen.

I Torsdags var hovslagaren här och slog på skor på Micha. Tyckte hon ömmade lite höger fram vid första ridturen men tror det hänger i sen hon drog av sig skon i måndags. Tog en liten lugn tur ni skogen och vad underbart det är att rida sin egen häst! Kunde inte sluta le och det har gjort underverk för humöret.

Inte blev det sämre av att min väninna Des kom på besök på kvällen och stannade över. Så typiskt att alla ens vänner ska bo så långt bort och åt olika håll. Det är faktiskt lite jobbigt ibland.

Idag har vi fart runt och fixat och donat lite samt ätit en god lunch här i Skara.

Tog även en sväng i skogen jag och mamma med hästarna och Krubb var verkligen på tårna och ville springa, springa, springa. Mamma hade fullt sjå att hålla henne i en lugn galopp.
Micha kändes väldigt fräsch så imorgon blir det lite på ridbanan för att jogga igenom alla musikler och få bort lite spänningar som satt sig efter blödningen och sko-borttagningen. Knasiga lilla häst.

Imorgon ska jag på förlovningsfest nånstans utanför Töreboda för mina vänner Hanna och Jos <3 Så gulligt så.

Nu ska jag fortsätta leka vuxen och hälla upp lite mer cola light i mitt fina vinglas. Krypa ner i soffan och zappa lite mellan kanalerna.

Livet är faktiskt rätt bra ibland *glad*


Aj, aj aj det bultar och det bankar...

Kategori: Allmänt

Vet inte vad jag gjort men tydligen så är det nånting iallafall.

Min hälsena/ankel gör riktigt ont och har svullnat upp till dubbel storlek. Mindre kul. Får komma in till läkaren vid 9 imorgon. Får vi se vad det är som gör ont. Störande är det iallafall.

Skräprummet är nu tömt och ska spacklas ska bara ta en liten cola paus. Ikväll kommer det att bli målnin och imorgon tapetsering. Får vi se hur händig jag är *s*

Nej om man skulle ta sig för att göra något vettigt igen som att gå ner och spackla.

För en dag sen var min gamla skolkompis Magdalena här med sin dotter Alma och tog sig en liten ridtur på Mysan.

Alma älskade det och varje gång hon ser mitt kort nu så gnäggar hon *s* Söt liten rackare.

Det får vi göra om. Hoppas de kommer ut fler gånger.Michas ben ser mycket bättre ut nu iallafall och hon rör sig obehindrat. Ska ringa till hovslagaren så han kan komma ut och sko om i början på nästa vecka så vi kan börja skritta så smått.

fast vem vet nu är det kanske min tur att ta det lugnt *s*

  

Inga stora grejjer men allt sammanräknat så blev det illa.