Diabetikern

Precis som alla andra

med tungt hjärta...

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för älskade Tor-Ive att lämna jordelivet och återförenas med farmor.

Var och hälsade på honom idag och jag kände inte igen honom. Ibland går det fort. Han har inte ont iallafall och mina underbara kusiner är hos honom dygnet runt.

Önskar det fanns något mer man kunde göra.

Skallebang..

Kategori: Allmänt

Huvudvärk... och jag vet orsaken. Ögat...

Idag kan jag faktiskt urskilja en del former. Troligtvis för att jag vet vad det är. Ska jag inse sanningen så hade jag inte kunnat urskilja att det var en liten glå bil om jag inte redan vetat att min lilla peugeot stod där.

Men, men... Det ska ju bli bättre. Kan ju ta upp till en månad.

Bara otroligt jobbigt att ha så bedsatt syn som ger mig huvudvärk pch får mig att missa många kantareller på vänster sida. Illa. illa

idag ska Magnus få köra mig till jobbet och hämta mig där. Köra bil när det är mörkt går inte så bra så jag låter bli det helt ett tag tror jag.

Blir lite knivigare men det får gå.

På tisdag kommer det en danska från Skövdetrakten och kikar på Sixten. Hon verkar vara en duktig tjej så det ska bli intressant.

Nu är det dags för mig att göra något vettigt som att gå ut och mocka innan jobb. Blir en lång dag idag trots sjukskrining. 11-22. Hoppas inte jag ser i kors sen bara.

Fick den smarta idén att duscha och varför man duschar innan man ska gå ut och mocha är för mig en gåta men uppernabrligen tyckte jag det var en bra idé ha ha

Blir till att duscha igen innan jobb.Enögd..

Kategori: Allmänt

Ett tag till.

Har varit inne och gjort min fruktade operation. Var ett nerv vrak innan. VILLE INTE göra den. Mn ser man ingenting mer än ljuspunkter på ena ögat har man inget val.

De sa att jag var tvungen att vara vaken och det var min största oro. Tvingas vara vaken när de gräver i ögat... Nej tack.

Får använda en liten ögonlapp när jag sitter vid datorn för jag slitter gärna och blundar med ögat.

Det är ganska jobbigt speciellt vid skymning eller när jag börjar bli lite trött.

Inte det lättaste att komma ihåg ögondropparna heller. Morgon och kväll javisst men 2 ggr till under dagen blir knivigare att komma ihåg.Beslutade att säga upp Sixten också så är det någon som vill ha en trevlig liten häst att ha på foder är det bara att hojta till.

Måste fokusera på att bli frisk och då kan jag inte ha för många hästar som ska hållas igång här hemma.

Sitter just nu och lyssnar på kattungarna som ligger och piper och är allmänt förbannande för att de inte får springa precis där de vill. Nedanför trappen står Lilly och dreglar efter maten som piper här uppe. Hon är hemsk.

Får ha stenkoll på kattungarna och Lilly. Vi har en grind som vi satt upp men är man inte försiktig så hör man Lilly bita i grinden och förska rycka loss den. Hon vill ha mat! och på menyn står våra söta kattungar.Nej om man ska gå ner och bli mer förslappad idag än vanligt genom att sätta sig i soffan med en kopp te innan sista matningen för hästarna. De var ruggigt glada över att få komma in och undan vädret.

Godnatt!