Diabetikern

Precis som alla andra

Gott Nytt År!

Kategori: Allmänt

Japp sista dagen på året. Känns bra. Trots att jag imorgon inte längre är 27 utan blir då 28. Konstigt. Jag känner mig fortfarande som 18.

Igår var det helt underbart väder. Det regnade när vi började rida ut men sen sprack det upp och solen kikade fram. Jag och mamma var ute en längre stund och bara njöt. Hästarna njöt i fulla drag de också.
Lancome börjar känna av sin mage nu så vi ska trappa ner på hennes motion. Hon är inte så stor ändå. Men jag börjar se fram emot förlningen. Ska bli kul att se en liten fölis i vårt stall.

Jag passade även på nu att köpa 2 nya täcken åt Micha. tja egentligen blir det ju en födelsedagspresent till mig själv då mössen tuggat sönder mitt fina ylletäcke som jag haft på träning/tävling.

Men se. Visst är de snygga?

Fleecetäcke med hals 495,-


Ylletäcke 645,-


Hmm konstigt. Bilden ville inte läggas in men ni får ta mitt ord för det. Det är kanonsnyggt image76 Mörkblått med gul kant.

Nej nu ska jag dra mig hemåt. Fredrik är lite sjuk hemma och jag ska försöka komma på vad jag ska ha ikväll. Ska hem till brorsan och Sabina för att fora nyår.

Återigen. Gott nytt år på er allihop.

Celebret besök.

Kategori: Allmänt

Ja det hade jag i min affär igår. Först kom Fredrik och hälsade på snäll som han var så köpte han även en cola och en liten chokladbit så jag kunde få ngt gott till lunchen. Sen dök Sabina upp med sin syster och lilla Isabelle.

Isabelle blev blyg för mig i affären och vågade knappt säga hej. Annat ljud blev det i skällan när jag träffade dem hemma hos mamma efter jobbet *s* Då pratade hon sopm hejsan.

Sen dök ingen mindre än Hanna och jos upp. Tyvärr så fick jag lite panik då jag lovat att skjutsa Mattias till stationen så vi fick mötas upp på ÖB istället.

Handlade med mig en massa godis som jag egentligen inte skulle ha.

Igår så kom jag även 2:a i bowling! image71 Fredrik kom dessutom efter mig vilket inte gjorde saken värre om man säger så. I andra serien spelade jag dock riktigt illa så jag hamnade nånstans i mitten. Vi stannade kvar på Happy Bowl. Tjötade skit och lyssnade på Kareoken. Sen fick vi oss ett gott skratt när Hans och Per dansade runt (de var de enda som dansade) och vakten fick fösa av dem av den lilla scenen varpå Per inleder någon slags förförelsedans gentemot vakten. Vakten såg inte alltför glad ut men vi andra tjöt utav skratt.

Skara troget så höll det på att bli slagsmål. Stackars Hans råkade stöta ihop med en kille när han var på väg tillbaks till bordet varpå den killen haffar tag i  Hans och vill ge honom en snyting. Så jäkla löjligt.
Jag är dessutom helt hundra på att den andre killen inte enbart var påverkad av alkohol. Ännu mer patetiskt. Mehn men så är livet i Skara.

Vid hemfärd så fick jag köra svarttaxi varpå min lilla peugeot 206 tog in inte mindre än 6 pers.

Emma i bagageutrummet 3 i baksätet och 2 i fram. Men hejsan vad den lille bilen går.

Nej nu ska jag ta tag i saker och trotsa vädret (blåser som skam ute med lite regn här och där.) Ska nämligen ta ut min überpigga häst på en långtur i skogen. Hon har en massa energi som ska göras av med.

Ikväll så kommer dessutom bowlingänget hem till oss och käkar lite.

Hej å hå

Jag är sjuk..

Kategori: Allmänt

Har varit sjuk sen i onsdags och  jag ser ingen bättring på det.

Jävla skit..

Vill ju kunna äta gott i helgen men hur ska man kunna känna någon smak? Känner salt. Woho!!

Nej nu ska jag iväg och hämta halm åt hästarna.

Des.. Du får komma och jobba med mig varje dag om du vill *krama*