Diabetikern

Precis som alla andra

satan i gatan..

Kategori: Allmänt

Vad mina myggbett och geting stick kliar!

Gaahhh!!

Hatar, hatar, hatar alla insekter! Skulle föredra fästingar framför Mygg, blinningar och bromsar.

Blä..

Jag har inte tillräckligt stort ordförråd att beskriva hur mycket jag hatar insekter.

Kjol till helgen? Glöm det. med tanke på hur mina vader ser ut så är långbyxor som döljer stora röda svullnader bara bra. inte för att jag hade mycket ben att visa från början men ändå.

Dessutom får jag åka likbil till jobbet.... aka Volvo..

Min pluttbil är utlånad till mamma då den drar mindre bensin så hon kan ta sig fram och tillbaks till Skövde till sitt jobb så får jag köra den här... *brr* ryser bara jag tänker påden. Visst man åker bekvämt men vart är körglädjen? Gungeligung...

Nej nu ska jag inte klaga. På onsdag får jag tillbaks min lilla pluttbil. fast skruttbil är nog mer ett passande ord *s*

jag menar den är ju fransk och har sina "små" bucklor och äter lampor som hejsan. samt elfel så man får alltid trippelkolla lyset innan man stiger ur bilen.

Så småningom kommer det bli ett inköp av en tysk bil, Någon gång i livet iallafall.

ja ja drömma kan man ju alltid,



Vill ha...

Full rulle!

Kategori: Allmänt

Den här helgen har verkligen gått i 180 knyck. Skoj!

Tror jag satt ned ca 20 min under hela dagen i lördags. Var hundvakt så hade inte mindre än 5 hundar hemma.

Fredagenb var mycket trevlig men var riktigt trött så jag höll på att somna i soffan flertalet gånger. Illa.

Lördag morgon började med utsläpp av hästar och promenad innan man satte sig i bilen och åkte till Axvall med 2 hundar för att köra hem A-L.

Sen var dagen i gång. Ridning, städning, byggde upp hinder, myggbiten, getingstucken, kantarellplockning, promenad med hundarna, mockning, besök av underbara stockholmare (släkten) grillning. Jag var den första som somnade kan jag erkänna.

Idag har det varit lite lugnare. Släkten åkte ner till Liseberg medans jag stannade hemma och tog hand om djuren. Red, gjorde stallet men sen har jag slappat och tagit det lugnt. Tagit längre promenad med hundarna och hittat fler kantareller. Dock måste de växa till sig lite innan de kan plockas. jag tycker de är alldeles för små.

Testade nytt bett på Sixten i lördags och jag tror jag hittat rätt där. har provat lite olika bett men nhu äntligen har jag ett som verkar fungera Tjoho!

Nej nu ska jag vara lite social mot släkten innnan det är läggdags. Skönt att få komma tillbaks till jobbet på måndag så man får vila lite *s*





Morgonstund har guld i mun..

Kategori: Allmänt

sägs det men jag vete tusan..

Uppe alldeles för tidigt (för min smak) Ut med hästar, ut med hundar på en cykeltur, fixa iordning sig själv så man ser presentabel ut. (mycket svårt jobb och tar dubbelt så lång tid som att rasta alla djur *s*)

På plats med 10 minuter tillgodo. Igår var jag bara 20 min för tidig så det börjar närma sig *s*

Funderar på hur jag ska lösa det när jag kommer hem. Hur man ska hinna med allt. Mocka, rida 2 hästar, laga mat + hinna äta, rasta hundarna rejält, städa... Sen hinna slappna av och kunna somna i tid också.
Gav mig den på att jag skulle vara i säng vid 22 igår. Visst 22:05 låg jag i sängen men sova? Glöm det.

De enda som sov gott var hundarna.

Sen har jag sjukt mycket kantareller att rensa igen. Förstår inte hur det kan bli så mycket? Tycker inte vi plockar sådär jättemycket men redan har det börjat fylla på i frysen. *s* Ska väl inte klaga, kantareller är ju grymt gott.

Synd bara att det ska vara så ofantligt mycket mygg i skogarna. Hör ingenting när man går av vägen och in i skogen förutom surret från myggorna.

Sista promenaden med hundarna igår var jag invirad från topp till tå men lyckades få ytterligare 2 myggbett *morr*

Nej nu är det dags för mig att sätta fart igen.  Har lite att pyssla med innan jag får hem och sätta ännu mer fart.