Diabetikern

Precis som alla andra

Min helg..

Kategori: Allmänt

Har varit helt ok. Mer än ok.

I fredags var vi ett gäng som drog ut på Minnenas afton i Skövde på Bogrens salonger. Jessica Andersson uppträdde och jag måste säga att det blev ganska tråkigt. Hon sjunger bra och ser jäkligt bra ut men kvällen stannade av lite när hon uppträdde vilket var lite tråkigt.

Nånstans i virrvarvet är vi


Vi åkte innan stängning då A-L skulle upp vid 7 och Anne vid 04:45 för att ploga. Johan mådde mindre bra av att åka bil så några stopp på vägen hem blev det.*s*

Vaknade på lördag morgon och tänkte vad härligt solen skiner... Tills jag tittade på termometern vill säga.... -20 grader.
(fick dock reda på att i Axvall hade de haft -30 så jag ska nog inte klaga)

Efter att ha övertalat mig själv att gå ut så tog jag mig i kragen och åkte ut till stallet. Jag och Magnus tog stallet tillsammans och tack vare underställ, mysbyxor, termoridbyxor, 2 par sockar + 1 par termosockar, 2 polotröjor, fleecetröja, varm jacka, 2 tunna vantar + ett par termovantar var det inte så farligt kallt. Deet hade ändå gått upp till -15 grader så det blev en liten ridtur, Först lite pulsande i sommarhagenMicha var pigg och glad och tyckte att pulsandet i hagen var megaskoj och bockade till och med. Väldigt små bocksprång men ändå.

Idag vaknade jag med värsta täppta näsan och värk i kroppen. Kände mig nästan groggy. Det släppte efter ett litet tag efter att jag mockat i stallet. Efter lååååångt överläggande (pga av attt jag frös så) beslutade jag mig för att ta mig till ridhus och det var väldigt skönt att få det gjort. Ok jag red i mina termoridbyxor. Men det var behövligt.
Det var himla skönt att få jobba lite i ridhuset. Det tyckte både hästen och jag. Imorgon är det en lugn skogstur med mamma och Lancome. Får vi se om hon fortfarande haltar. Hon trampade rejält snett ute i skogen för några dagar sen och blev riktigt halt. Stackarn.
Ska åka ut till Jessica också för en liten fika och kika på hennes fina nytillskott.

Hade fått upp lite värme tack vare alvedon och en megavarm långdusch men nu börjar den försvinna igen. Typiskt. Det blir 2 täcken + 2 hundar som värmer inatt.

Yes!

Kategori: Allmänt

Ja jag har blond moments eller hur man nu säger.

Har ju letat som en tok efter min kamera laddare. Igårkväll hittade jag den. Dr den skulle vara. Där jag tittat flera gånger. Har en låda för alla mina laddare (kamera, mobil, mp4 mm) Har hållt i den laddaren jag letat efter flera gånger utan att se den.. Varför? Jo det står Lumix i stora bokstäver och på andra sidan i smått Panasonic...

Jag fick bara för mig att det inte var rätt eftersom min kamera är en panasonic....

Japp Ibland är man bra dum. Men det förtar inte glädjen över att ha hittat kameraladdaren.

Rear gear så dumt att man inte tror det är sant...

Kategori: Allmänt

Är du trött på att se rumpen på din hund? Spana in det nya Rear Gear.. Undrar om det är som en doftgran så det kan dofta rosor från hunden också..http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=37655223
Ser allt lite roligt ut men vem tusan köper sånt här?

Ja ja jag säger då det.

Själv är jag nu ute och kollar efter hundkurser, Vardagslydnad och kanske lite agility. Vardagslydnad för en viss fröken (Lilly) som nu har fattat tycke för att jaga bilar och agility för den lydiga lilla svarta pälsbollen (Tuva)

Idag har hon "jagat bort" hela 2 bilar som passerat idag. Ok den ena var plogbilen och den andra var en liten skogsbil som alltid kör lugnt förbi. Vi hinner få kontakt med Lilly hon står och tittar på oss och utvärderar vilket som är roligast för stunder. Vi (jag, mamma, Tuva) eller bilen som försvinner så retligt. Den senaste gången fungerade det att ge Tuva lite godis och leka lite med henne då kom Lilly i 180 knyck och ville vara med, idag hade vi inget godis när vi mockade så då for hon efter bilen. Hon springer inte långt men tillräckligt för att vi ska hinna bli förbannade *s*

Ja dessa hundar.

Letar febrilt efter laddaren till min kamera. Den är puts väck. Vilket är mycket störande. Jag kan inte för mitt liv komma på vart den tagit vägen. Antigen har Lilly tagit den för att slippa bli fotograferad eller så är det Johan... Han sa att den inte var hos honom men jag har mina aningar...

Nej dags att sätta lite fart igen. Nu är jag kompis med snön. Solen skiner det är vindstilla och inte mer än 1,5 minusgrader. Helt ok. Man kan göra grejjer utan att frysa till is ute.