Diabetikern

Precis som alla andra

Tävling i vartofta.

Kategori: Allmänt

1m och 1,10 är rätt nöjd. Höjde lädren eyy hål till sista klassen så jag inte behövde stå på tå.

Hästen gick kanon men min kropp var inte på topp (som vanligt) fick göra en volt innan sista hindret för att jag inte orkade. All stryrka bara rann ifrån mig.

Marie från Ulricehamn var där och tog lite bilder.

Nu ska jag knoppa in. Har en lååång dag framför mig imorgon.

Så jäkla missnöjd!!

Kategori: Allmänt

Var och klippte mig idag. Så jäkla missnöjd. Fick värsta tantfrisyren. Som vanligt vågade man ju inte säga något men i bilen på väg hem blev jag bara mer och mer modfälld så jag ringde till frisören och bokade ny tid, Fick tid imorgon så hon kan försöka fixa till det. Vete tusan hur hon ska lyckas med det då det inte går att ta så mkt mer på håret men men. Inget kan vara värre än hur det ser ut nu.

Men det var också sista chansen hon fick. Har inte varit supernöjd de senaste gångerna men det har ändå varit helt ok men nu är det banne mig katastrof! Så aldrig mer. Hon är dukigt men hon kan inte klippa mig.

Imorgon ska jag få hämta hem Bonkers. Det blev inga valpar. Det är ju inte jag direkt ledsen för eftersom jag får hem hunden så mycket snabbare då =)

Tänkte passa på att smita in på Ikea och kanske Charlies hästspoprt om det finns tid. Måste vara tillbaks här senast 13:00 eftersom klippningen är 14:00

Sen ska vi hämta alla bommarna som vi inte fick med oss förra gången. Ska hyra en vagn så vi inte skadar transporten.

Mamma var iväg och tränade för Uno Bohman idag. Det gick kanonbra. Jag red fram Lancome på utebanan i blåsten så det skulle bli lite lättare för mamma att komma åt henne och det fungerade. De hoppade som hejsan.

Fast ibland blir jag ledsen när jag ser vissa ryttare. Har man en dålig dag så låt det inte gå ut över hästen. Strunta i att rida då. Speciellt om man inte har någon självinsikt om just hur krasst man rider. Blir så förbannad. Inte bara ledsen utan arg. Hade god lust att slita av personen från hästryggen och ge denne en utskällning som hette duga.
Tur det inte är jag som är tränare. Jag skulle bli stämd på nolltid.

Nej nu ska jag slå Des en signal och sen krypa till sängs. Ska köra en lång bit imorgon.

Jösses.. I chocktillstånd

Kategori: Allmänt

Vilket snällt folk det finns.

Jag har just fått en hel hinderpark. 22st hinderstöd, 1 grind, 1 mur, 1 vattenmatta, Flera bommar i jättefint skick, plastdunkar i olika storlekar. Helt gratis!

Snacka om att jag står i skuld till detta par.

Jag kan fortfarande inte tro det. Vi fick inte in allt i transporten så på torsdag ska jag åka och hämta bommarna.

Har slutat köpa hem cola på veckodagarna. Visst det här är bara min andra dag men ändå. Tillåter mig själv att dricka cola om jag äter ute på t ex Mc Donalds men jag köper inte hem någon cola.
Får vi se hur det går.

Är sjuk opckså. Helt uttorkad det enda jag vill göra är sova. Orkar ingenting.  Min mage ballade ur i 2 dagar det räckte för att jag skulle bli uttorkad. Har nästan tappat rälningen på hur mycket vatten jag hinkat i mig idag. Har en halvliter till att dricka innan jag somnar.

Nej om man skulle hinka i sig vattnet och sen sova. Är sjukt trött.