Diabetikern

Precis som alla andra

Jahopp

Kategori: Allmänt

Ännu en ny dag framför sig.

Somnade sent som satan igår så nu är det bara att bita i det sura äpplet och hålla sig vaken så man somnar ikväll sen. =)

Nyttig eller onyttig?

Kategori: Allmänt

Det är frågan..

Kan inte sova så jag sitter här och funderar på om jag ska smaska i mig en riskaka eller lite chips.. Båda alternativen innebär att jag måste resa mig från min gråa kontorstol och masa mig ut i köket.. Orkar man det?

Har lite cola light kvar i kylen och det är ju aldrig fel, men samtidigt mitt kalla glas vatten är faktiskt helt ok..

Borde sova..

Fast kommer bli kvar framför datorn en liten stund till misstänker jag.

Färgade håret idag och tja.. Nu är det rött *s*

Behövde göra något roligt och nu har jag gjort andra på glatt humör också genom att ge dem något att skratta åt. Får mig att dra på smilbandet lite när jag ser mig själv i spegeln iallafall *s*

Var hos J.B idag och tjatade lite skit. Skvallrade lite kikade på hästar och spanade in hennes nya köp ett 4-årigt halvblod som är åt helskotta för mager. Hur tusan tänker man när man inte ger djur tillräckligt med mat?
Det är oförlåtligt.
Tycker dock hon gjort ett riktigt kap för endast 15 000,-
Roligt för henne. Och för hästen som nu kan mumsa rejält med mat =)

Nej om man skulle ge sängen ett nytt försök. Tuva ligger helt utslagen och reagerar ingenting när jag huserar omkring *s* Undrar om hon kommer gå upp med mig imorgon eller om jag får dra upp henne ur sängen. Själv tror jag på det senare.Stackars lilla häst...Travaren som tränade i rundkorallen var väldigt intressant. Travaren tyckte även att denna lilla varelsen var mycket intressant och gnäggade och glömde helt av sin träning i rundkorallen *s*

Man måste ju åka ståndmässigt även om man är liten *s*

När jag ändå är inne på smått. Knäppte ett kort på J.Bs shettis Mumin och hennes föl Filifjonkan.
'

Nu ska jag ge sängen en chans till eller soffan med en film jag redan sett. Gonatt

Vetrinären Lasse

Kategori: Allmänt

Är så jäkla duktig.

Var där med Mysan idag pga av hennes sår på mulen. Hon skötte sig utmärkt och det gick snabbt. Fick en del fina kort på den lilla sötisen också. Såg ganska roligt ut med den lilla saken i vår stora transport. Speciellt eftersom Micha brukar åka i den. Lite skillnad på en häst på 176cm och så Mysan på hela 86 cm *s*

Nu ska jag ut och göra rent såret och pussa lite på Micha eftersom hon fick vila idag. Igår fick hon en lugn tur i skogen då jag var väldigt trött i både kropp och knopp men sånt är livet. Kan inte vara på topp jämnt.

Kanske åker och kikar lite på enduro på lördga med Johan. Har inte varit iväg på något sånt på över 15 år så det kan bli skoj.

Är ganska sugen på att åka och tävla i Lidköping imorgon men skippar det. Skalen är inte riktigt på topp och det blir lite taght om tid.

Nu ska jag bege mig efter att  ha pysslat lite i stallet. så kallat terapiarbete *s*

Vad skulle man ta sig till om man inte hade stallet och hästarna som tvingade en att slappna av lite?