Diabetikern

Precis som alla andra

Jävla dator..

Kategori: Allmänt

Vad trött jag är på den.. Nu när jag tagit hem den till min mor då deras gick sönder igen vid åskan så krånglar den med mig med en gång. Alla bilder jag tagit skulle ta 115 min att ladda över.  Fick avbryta då den låste sig och var allmänt töntig.

*suck*

Jag blir så jäkla trött. Har massor av kort jag vill få över. En del på A-L när hon tränade, betesläppet idag för Ann Catonis Maddox ute i Öglunda i en fantastisk natur. Ridtur från Isabelle när vi var på banan, Stellas 1-årsdag mm mm

Men istället nada. Tar ju 3 år bara att gå ut på nätet.

Tur att jag snart får träffa Niklas igen slipper jag vara så nesligt förbannad ha ha

Hann iallafall få över några kort på mig och min brorsdotter när vi var på kulas ridbana.Fullkomligt älskar den här bilden, Isabelle och Mysan ser så underbart söta ut när de kikar på Magnus.Nu ska jag gå ner ta ett djupt andetag och INTE slänga ut datorn genom fönstret på andra våningen.

Ikväll ska jag återigen till A-L se lite på film och bara ta det lugnt. Imorgon blir en hektiskt dag med besök på ATG-kliniken på morgonen, åka till tippen och slänga skräp, köra Mysan, hoppträna. Ska bli riktigt skoj.

Troligtvis kommer det ploppa ut ett litet föl också men jag litar inte på Came för fem öre. Börjar fundera på om hon inte kommer knipa tills nästa sommar..

Nej dags att sätta lite fart.

Bosatt i soffan...

Kategori: Allmänt

Japp , är hos Ann-Louise igen. Enögd (typ) och kämpar om plats i soffan mot 4 hundar. Verkar dessutom som om jag förlorar ha ha

Grabbarna ligger på rygg bägge två med benen rakt ut, Lilly har lagt sig nära eldstaden och njuter av värmen. Tuva har krypit intill mig och blir måttligt förbannad på en fluga som stör henne.

Blev lite nojjig för en timme sen då alla hundarna såg ut genom fönstret och talade om att de hörde något. Kan säga att det inte var en tuff Clara som stack ut huvudet för att se vad det var som fick hundarna att reagera.

Men jag varken såg eller hörde något konstigt trots ett hjärta som bultade på i 180. Hmmm jag kanske ska överväga det där med att bo på landet *s*

Came verkar lugn. Gigantisk om magen men lugn så tror inte det blir något inatt heller.

Mitt stora problem är nu vad man ska se på TV. Macgyver trots sitt blonda hårsvall och skarpa hjärna lockar inte.

Dessutom lyssnar jag mest, mitt öga jäklas med mig. Har fått en inflammation i en muskel så jag måste hålla på och drippa i en massa skit i några dagar för att det ska bli bättre. En vätska får pupillen att vidga sig så att ögat "spjälkas" vilket innebär att man blir ljuskänslig och jag har svårt för att se avstånd ordentligt. Speciellt idag på träningen.
Vågade inte höja då man efter bara en blinkning tyckte att hindret flyttat sig minst en halvmeter så allt blev pannkaka i anridningen. Micha hann bli lite irriterad också men trots detta så gick träningen riktigt bra. Man får se det i små portioner.

Allt har löst sig med lancome också så nästa vecka är det vi som tar en liten roadtripp till Skåne. Härligt känns riktigt bra.

Det enda som felas nu Är Niklas. han borde vara här (eller jag där beroende på hur man ser det) Jag saknar honom något enormt. Vilket känns lite konstigt samtidigt.Jjag kan inte komma ihåg om jag någonsin saknat någon så mycket som jag saknar Niklas. Härligt men konstigt. Jag är kär ha ha

Nu ska jag fylla på mitt cola glas, droppa lite mer vätska i ögat, gosa lite med dogsen titta till lurifaxen ute i stallet aka Came sen ska jag sooooova

Godnatt

Znork.

Kategori: Allmänt

Det är ljud överallt... Sune smådrömmer, frasse snarkar lyssnar man sen ut till stallet så låter Caspian som hejsan och Came luras.

Sitter i soffan hos A-L och har fölvak igen.
Mina hundar fick dock stanna hemma hos mor min så nu är det bara 2 hundar att hålla koll på vill säga. De snusar så gott så.

Niklas åkte hemåt idag och det var riktigt jobbigt att ta farväl.

Saknaden är stor.

Nej om man ska gå ut och ta en liten kik innan man försöker få lite sömn i kroppen och blir väckt abrupt av Ann.Louise för att gå ut och kika igen...

Sömn ljuva sömn....