Diabetikern

Precis som alla andra

Vilken vecka..

Kategori: Allmänt

Är fruktansvärt trött idag. Som vanligt när jag planerar så blir det fel, drar ut på tiden, jag klantar mig mm mm

I onsdags( tror jag det var) så var vi och kikade på en häst. Var hur cool som helst i hivudet lite grövre men hade något fruktansvärt veka kotor så jag tror aldrig den kommer hålla. Synd för det var inte så långt bort heller,I torsdag var jag uppe i Nyköping för arbetsintervju. Jessica var så gullig och offrade sin lediga dag och följde med upp. Resan dit och hem gick lätt. Hittade hur lätt som helst i Nyköping. Parkerade bilen löste P-biljett och gick iväg för intervjun.

Jag och Jessica strosade runt lite inne i Nyköping köpte bland annat ett par sjukt snygga örhängen för enbart 25kr. Intervjun gick rätt ok. Kommer tillbaks till bilen och har fått en P-bot. Jag mitt nöt hade vänt parkeringsbiljetten upp och ner. *suck*
Blev ett par dyra örhängen. Ska överklaga men troligtvis så kommer det inte att gå. Är ju helt och hållet mitt fel.

På fredagen så var det lite fest. Jag hade planerat att vara hemma till typ 12 eftersom vi skulle åka tidigt till Stockholm men blev pålurad att köra så jag var hemma vid kvart i 3. Som vanligt. Var riktigt trevligt trots att jag flertalet gånger stod och gäspade och kände för att smita hem.

Träffade en utav mina goa kusiner Mojje + tjej där. Skjutsade dem från Jula hotellet till Enjoy och hade en "mysig" liten sångstund i bilen *s* Var länge sen man skrattade så mycket.

Tidigt upp på lördagen för att hinna med allt innan vi satte oss i bilen och åkte.

*suck* Jag ville inte åka därifrån. Var ganska tungt. Var så skoj att träffa dem. En del träffar man ju oftare än andra men en del hade jag inte träffat sen jag var liten och det var väldigt roligt att se dem igen.

Dessutom fick jag känna mig lång i mina höga klackar eftersom släkten Karlsson är ganska korta i rocken *s*

Fick lite roligt samtal vid halv 3 på morgonen lagom när man lyckats somna sådär *s*

Nej nu ska jag gå ut och ta hand om min häst som nu fått vila i 2 dagar för att jag varit ute och roat mig. Inte ok.

Fast jag får ju samtidigt lida för det pga av mina jäkla ben och fötter som är svullna som satan detta tack vare av sena kvällar och snygga högklackade skor. Dumma kropp

Sen så ska jag gå och lägga mig och sova riktigt riktigt gott.

Måste dock erkänna att Mariannes och Mikas soffa var grymt skön att sova i.God Natt

Jag orkar inte..

Kategori: Allmänt

Vara social och trevlig.

ikväll blir det till att tvätta, ta en långpromenad med hundarna (trots att de fått bra motion idag) fixa sadelkammaren, ringa lite samtal gällande häst och planera lite mer.

Klockan är redan halv 19:45 så jag borde sätta fart men det var så skönt att få sitta lite.

Har hunnit med mycket idag ändå men det känns inte tillräckligt.

Gjorde ett extra litet styrkepass idag och bar bort alla hinderstöd och bommar från ridbanan. En del fick jag spetta loss för att de fryst fast i backen och självklart var det de som är i lite sämre skick som frusit fast.  Varför är jag inte dressyryttare istället? Hade det här inte varit några problem *s*

Tog sin lilla tid men nu är allt borta så grannen kan komma med traktorn och ta ett varv. Tur man har snälla grannar.

Var även iväg till hästtandläkaren idag med Micha. Har känt att hon nypit tag i bettet ett tag, speciellt på höger sida. Så jag har jagat min tränare/tandläkare det sista och idag så fick jag äntligen tid. Det var väldigt behövligt då hon hade lite hakar och var vass så han fick raspa ned.

Huga vad det låter när man raspar tänder. Det gör ju ont i mina när jag hör det där ljudet. Brrr.

Annars rullar livet på. Kallare och kallare blir det. Fifan. Vill inte. Kan vi inte bara hoppa över vintern och gå direkt till sommaren? fast utan alla dessa jäkla insekter?

Skulle fungera för mig.

Måste hinna upp till min lilla farmor i veckan. Hon kämpar på. Inte långt kvar nu hoppas hon finns hos oss över jul iallafall =(Saknaden kommer att vara enorm....

Nog om det nu. Inte tänka i de banorna. Får ta vara på den tid som finns kvar.

Helgen var ganska lugn och soft. Var ute på bowlinghallen med Jill och Jessica. Fick det konstaterat återigen att jag är verkligen kass på att bowla. 3 naglar rök och jag fick ont i ett knä men inte blev mitt bowlande bättre för det. Kom sist... Usch... Nykter och kom sist... Hatar att förlora så varför spelade jag från första början?

Lördagen tillbringades hemma hos Jill i lugn och ro kikandes på film. Såg en riktigt gammal film som till och med jag kunde tänka mig att se igen. Black jack. Är inte så förtjust i svenska filmer men en del går an. Speciellt om man är i rätt sällskap också.

Det går trögt med hästletandet också. Finns massor av hästar ute nu men ingen som verkar passa oss.

Har varit iväg och kikat på en del och de som vi tycker är intressanta har blivit sålda osv. Trist.

Åååhh jag vill att det ska vara lördag. På lördag far vi upp till da big city.. Stockholm!

Nej Clara nu har du suttit länge nog utan att göra något vettigt. Dags att tvinga ut dogsen för en promenad. Usch vad mycket frisk luft man får i sig när man håller på såhär. Kan ju nästan tro att jag är hurtig *s*

50 mil och 7h i bilen

Kategori: Allmänt

Blev det igår. Åkte vid lite över 12 var hemma lite över 7. Stannade och tankade på vägen ner, stannade ocgh åt på vägen hem och sådär en 10-15 min kollandes på hästar.

Och nej. Det blev ingen knappa 150 hög travarkorsning med hem.

Lite irriterad är jag allt. Hade vi vetat från början att hästen var efter en travarhingst så hade vi aldrig åkt. Ja ja sånt som händer. Det kunde ha varit bra.

Bästa kommentaren när vi kom dit var ju iallafall. Ska vi gå in och skriva pappren eller vill ni se hästen först?

Jotack den lille parveln ville vi allt se först.

På ditvägen började det att snöa när vi värmade oss Mullsjö men det var väldigt lite när vi däremot var ute på e4 började det vräka ned med snö. Stora flingor och det blev till och med så att det låg kvar på bilen. Usch det var lite deprimerande.

På hemvägen när vi passerade Värnamo kom det ett trafikmeddelande om att vi skulle ta det försiktigt då det låg 4-6cm med snö på vägen.  Undrar jag vart den snön var. Vi såg ingenting. Kanske loite i skogsbrynet men några cm med snö det var det då rakt inte.

Idag är det dock ganska kallt och det kom faktiskt entingen väldigt lätt hagel eller lite snö i någon minut här. Kanon.... precis när jag ska ut och rida liksom. Självklart *s*

Ser fram emot morgondagen. Ska bara strosa runt och ta det lugnt.

Härligt

Faan... Nu snöar det ute.. Blä...