Diabetikern

Precis som alla andra

Vilken vecka..

Kategori: Allmänt

Är fruktansvärt trött idag. Som vanligt när jag planerar så blir det fel, drar ut på tiden, jag klantar mig mm mm

I onsdags( tror jag det var) så var vi och kikade på en häst. Var hur cool som helst i hivudet lite grövre men hade något fruktansvärt veka kotor så jag tror aldrig den kommer hålla. Synd för det var inte så långt bort heller,I torsdag var jag uppe i Nyköping för arbetsintervju. Jessica var så gullig och offrade sin lediga dag och följde med upp. Resan dit och hem gick lätt. Hittade hur lätt som helst i Nyköping. Parkerade bilen löste P-biljett och gick iväg för intervjun.

Jag och Jessica strosade runt lite inne i Nyköping köpte bland annat ett par sjukt snygga örhängen för enbart 25kr. Intervjun gick rätt ok. Kommer tillbaks till bilen och har fått en P-bot. Jag mitt nöt hade vänt parkeringsbiljetten upp och ner. *suck*
Blev ett par dyra örhängen. Ska överklaga men troligtvis så kommer det inte att gå. Är ju helt och hållet mitt fel.

På fredagen så var det lite fest. Jag hade planerat att vara hemma till typ 12 eftersom vi skulle åka tidigt till Stockholm men blev pålurad att köra så jag var hemma vid kvart i 3. Som vanligt. Var riktigt trevligt trots att jag flertalet gånger stod och gäspade och kände för att smita hem.

Träffade en utav mina goa kusiner Mojje + tjej där. Skjutsade dem från Jula hotellet till Enjoy och hade en "mysig" liten sångstund i bilen *s* Var länge sen man skrattade så mycket.

Tidigt upp på lördagen för att hinna med allt innan vi satte oss i bilen och åkte.

*suck* Jag ville inte åka därifrån. Var ganska tungt. Var så skoj att träffa dem. En del träffar man ju oftare än andra men en del hade jag inte träffat sen jag var liten och det var väldigt roligt att se dem igen.

Dessutom fick jag känna mig lång i mina höga klackar eftersom släkten Karlsson är ganska korta i rocken *s*

Fick lite roligt samtal vid halv 3 på morgonen lagom när man lyckats somna sådär *s*

Nej nu ska jag gå ut och ta hand om min häst som nu fått vila i 2 dagar för att jag varit ute och roat mig. Inte ok.

Fast jag får ju samtidigt lida för det pga av mina jäkla ben och fötter som är svullna som satan detta tack vare av sena kvällar och snygga högklackade skor. Dumma kropp

Sen så ska jag gå och lägga mig och sova riktigt riktigt gott.

Måste dock erkänna att Mariannes och Mikas soffa var grymt skön att sova i.God Natt