Diabetikern

Precis som alla andra

Mäh.

Kategori: Allmänt

Usch sitter på jobbet och är allmänt vresig.

Hur ska jag kunna förutse att hovslagaren bara kan imorgon eller nästa vecka? Micha måste ha sulor i veckan om jag ska hinna rida något innan tävlingen.
Man kan ju faktiskt åka på tisdag också.. men nej då är det nog spinningpass som måste följas slaviskt. *suck*

att det ska vara så svårt att förstå ibland.

läser just nu boken Svarta Huset av Stephen King & Peter Straub.  Den har fångat mitt intresse rejält. tycket den var väldigt seg de första sidorna och det tog tid att läsa igenom dem men nu när man gjort det och kommit in o boken Wow. Är halvvägs och vill bara sluka sida efter sida. Nästan så jag vill hoppa till slutet för att få reda på hur det slutar men det är big no no.

Midsommar var mycket trevligt. Förutom vädret som gjorde att vi tillbringade största delen inne men det gjorde ingét, Klas plumpade rejält i kortspelet plump. Uno var han inte så bra på heller. Rolig prick det där. *s*

Jag var dock svullen som en ballong det har inte släppt helt än men är på god väg. Benen sprängde som satan på midsommarafton och efter jag kört hem Ulrika & Fredrik kom jag knappt ur bilen för de gjorde så ont. Får nog ta och ringa om det där och pusha på lite mer.

Nej nu ska jag kolla min mail sen fortsätta läsa. Funderar på om jag ska åka direkt ut till mamma och lägga mig och sova imorgon. Slipper hon ringa och väcka mig när hovis kommer och jag slipper bli sur på morgonen en gång till.