Diabetikern

Precis som alla andra

Gott Nytt År!

Kategori: Allmänt

Japp sista dagen på året. Känns bra. Trots att jag imorgon inte längre är 27 utan blir då 28. Konstigt. Jag känner mig fortfarande som 18.

Igår var det helt underbart väder. Det regnade när vi började rida ut men sen sprack det upp och solen kikade fram. Jag och mamma var ute en längre stund och bara njöt. Hästarna njöt i fulla drag de också.
Lancome börjar känna av sin mage nu så vi ska trappa ner på hennes motion. Hon är inte så stor ändå. Men jag börjar se fram emot förlningen. Ska bli kul att se en liten fölis i vårt stall.

Jag passade även på nu att köpa 2 nya täcken åt Micha. tja egentligen blir det ju en födelsedagspresent till mig själv då mössen tuggat sönder mitt fina ylletäcke som jag haft på träning/tävling.

Men se. Visst är de snygga?

Fleecetäcke med hals 495,-


Ylletäcke 645,-


Hmm konstigt. Bilden ville inte läggas in men ni får ta mitt ord för det. Det är kanonsnyggt image76 Mörkblått med gul kant.

Nej nu ska jag dra mig hemåt. Fredrik är lite sjuk hemma och jag ska försöka komma på vad jag ska ha ikväll. Ska hem till brorsan och Sabina för att fora nyår.

Återigen. Gott nytt år på er allihop.